Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a pus ochii pe jucatorii Midiei

ro

03 Jul, 2002 00:00 665 Marime text

"Alb-albastrii" continua campania de achizitii

In timp ce transferurile lui Zicu, Vatavu, Baltoi si Balan nu au fost finalizate, conducerea clubului din strada Primaverii s-a orientat spre patru jucatori de la divizionara B * Presedintele Midiei a participat ieri la primele discutii purtate la clubul din strada Primaverii * La antrenamentul de ieri a participat si Cristian Dicu * Noul preparator fizic i-a speriat pe "marinari"

Dimineata fotbalistilor de la FC Farul Constanta a inceput ieri cu o vizita la Policlinica numarul 2, acolo unde au continuat seria analizelor "premontane". Acest control, ca si cel de dinainte cu o zi, efectuate la cabinetul medicului Elvira Craiu, a fost un simplu control de rutina inainte ca acestia sa urce muntele, la Campina. Dupa ce s-au intors de la policlinica, fotbalistii constanteni au efectuat, pe terenul mare al stadionului "Gheorghe Hagi", un antrenament ce a constat in serii de alergare, completate cu exercitii de gimnastica. Sub comanda "trioului" Petre Grigoras - Marian Dinu - Constantin Garjoaba s-au aflat 26 de jucatori, aceiasi care s-au prezentat la reunirea lotului, in afara lui George Pitu (cu ceva probleme medicale), plus cei trei jucatori nou-veniti, Dorin Radoi, Cristi Schiopu si Lucian Goian, dar si Cristian Dicu, revenit la antrenamente dupa ce in prima zi fusese invoit. Desi erau asteptati, cei trei dinamovisti, Zicu, Vatavu, Baltoi si baimareanul Ionut Balan nu s-au prezentat la antrenamentul de ieri. Motivul? Tratativele purtate in capitala de presedintele Marcel Lica, impresarul Giovani Becali, oficialii clubului dinamovist si jucatorii au fost lipsite de finalizare. Din cate se pare, partile implicate in realizarea imprumutului nu s-au inteles la bani. Cu toate acestea, alternativa venirii celor patru pe litoral nu a fost abandonata, zilele acestea urmand a se purta ultimele discutii, pentru ca, asa cum spunea antrenorul Petre Grigoras, Farul va pleca luni in cantonamentul de la Campina doar cu jucatorii care sunt legati prin contract de gruparea din strada Primaverii. Tot in zilele urmatoare, Dorin Radoi, Cristi Schiopu si Lucian Goian isi vor semna contractele.

Caprita l-a vizitat pe Lica

Pentru FC Farul vara aceasta este, din cate se pare, cea mai fierbinte in ceea ce priveste campania de achizitii, semn ca atat conducerea echipei, cat si cea a clubului, dar si principalul investitor, Gheorghe Bosanceanu, si-au propus pentru campionatul viitor sa nu mai treaca prin emotiile prin care au trecut in acest an. Pe langa cei sapte jucatori, FC Farul Constanta se pare ca a pus ochii si pe cativa jucatori de la AS Midia Navodari. Este vorba aici despre portarul Unchias, fundasii Liviu Stefan si Floricica si atacantul Jilavu. In acest sens, ieri, presedintii celor doua cluburi, Marcel Lica (FC Farul) si Viorel Caprita, au avut o prima runda de negocieri.

Gheorghe Avram, la primul antrenament

Numit de curand in functia de preparator fizic, Gheorghe Avram a participat ieri la primul antrenament. El a deschis, de altfel, sedinta de pregatire de ieri cu efectuarea turelor de teren, la finele carora jucatorii au cam strambat din nas, datorita efortului depus. Seria de alergare a fost completata cu exercitii de streching. Pe finalul antrenamentului, lotul de jucatori s-a descompus in trei grupulete, in plutonul fruntas aflandu-se Vasile Cristocea si Cristian Priescu, alaturi de Gheorghe Avram.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii