Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis debutează în noul sezon

ro

02 Oct, 2010 00:00 1555 Marime text
cvmtomis.jpgAstăzi se dă startul unei noi ediţii a Diviziei A1 la volei masculin. CVM Tomis încearcă în noua ediţie de campionat să redobândească titlul de campioană, după ce, anul trecut, Remat Zalău a oprit hegemonia constănţenilor în campionat.

Vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanta, şi-a prezentat joi seară lotul de jucători şi obiectivele pentru sezonul 2010 - 2011. Cu această ocazie, preşedintele clubului de pe litoral, Sorin Strutinsky, a declarat că pentru acest sezon obiectivele Tomisului sunt aceleaşi ca şi în anii trecuţi: titlul de campioană, Cupa României şi un parcurs cât mai lung în cupele europene. „Rezultatele din sezonul trecut au fost dezamăgitoare pentru noi, însă în acest sezon nu mai trebuie să ratăm obţinerea unui nou titlu de campioni, câştigarea unei noi Cupe a României şi un parcurs cât mai lung în cupele europene “, a spus preşedintele grupării constănţene. Astfel, CVM Tomis va întâlni astăzi, în prima etapă a sezonului, nou-promovata CSM Bucureşti, partida urmând să se dispute începând cu ora 18.00. Întâlnirea se va desfăşura la sala Tomis, deoarece Sala Sporturilor a fost din nou închisă după meciul HCM-ului din Liga Campionilor. Antrenorii vicecampioanei en-titre, Viktor Sidelnikov şi Răzvan Parpală, se pot baza în acest debut de sezon pe un lot format din 14 jucători, majoritate dintre aceştia fiind transferaţi chiar în această vară de conducerea Tomisului. Astfel, jucătorii care vor încerca să aducă în acest sezon un nou titlu de campioană la Constanţa sunt: Mats Ditlevsen, Radu Began, Petrişor Macovei, Alexandru Zahar, Cristian Chiţigoi, Mark Plotyczer, Josef Janosik, Dmitrii Bahov, Marin Lescov, Mihai Mihăilă, Andrei Spînu, Marcos de Oliveira, Igor Merkushev, Arvydas Miseikis. Celelalte meciuri ale rundei inaugurale se vor desfăşura după următorul program: Steaua Bucureşti - CSMU LPS Suceava (ora 11.00), Dinamo Bucureşti - Torpi Târgu Mureş (ora 12.00), Universitatea Cluj - Ştiinţa Explorări Baia Mare (ora 18.00), SCM U Craiova - Unirea Dej (ora 13.00) şi Remat Zalău - VCM Piatra Neamţ (ora 17.00).

„Vrem să ne înscriem şi în campionatul Bulgariei“

Cu ocazia prezentării lotului de jucători pentru sezonul 2010 - 2011, preşedintele Tomisului, Sorin Strutinsky, a mai declarat că intenţionează să înscrie gruparea constănţeană şi în campionatul Bulgariei, în funcţie de programul pe care îl va avea în Divizia A1 şi în Cupa CEV. „Dorim ca în acest sezon să participăm şi în campionatul Bulgariei. Am discutat cu federaţia din ţara vecină şi vom vedea ce calendar competiţional au ei. În funcţie de programul partidelor pe care le avem noi în România şi cupele europene, vom decide dacă ne vom înscrie sau nu“, a precizat oficialul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii