Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia lui Hagi mai trimite şase juniori la lotul naţional

ro

14 Jan, 2011 02:52 977 Marime text
Şase jucători ai Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi au fost convocaţi la lotul naţional Under 16, pentru a participa la o acţiune ce cuprinde teste şi jocuri de pregătire, potrivit site-ului oficial al Academiei.

Astfel, Ionuţ Vână, Alexandru Tîrnovan, Robert Hodorogea, Mihai Bălaşa, Alexandru Taciuc şi Tudor Sbârcea se vor pregăti în perioada 16-28 ianuarie, la Mogoşoaia, sub comanda antrenorului Cristian Sava. Această acţiune este inclusă în programul de pregătire al naţionalei pentru meciurile din primul tur preliminar al Campionatului European. România face parte din grupa a II-a de calificare, alături de Portugalia, Rusia şi Finlanda. Turneul va fi găzduit de Portugalia, în perioada 24 - 29 octombrie, iar pentru calificarea la Turul de Elită, România trebuie să se claseze pe primele două locuri. În altă ordine de idei, în această lună, alţi şase jucători de la grupele de juniori ai Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi (George Şerban, Bogdan Ţîru, Ionuţ Puţanu, Daniel Păiuş, Bogdan Mihache şi Gabriel Iancu) au fost chemaţi la lotul naţional Under 17.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sandulescu alexandru 03 Feb, 2011 20:42 vreau sa joc si eu la academia de fotbal Hagi am 16 ani,sunati-ma la numarul de tel : 0762890668