Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Un nou deces „provocat" de mondial

ro

18 Jun, 2010 21:40 1076 Marime text

Un sud-african în vârstă de61de ani a fost omorât de bătaie de familia sa, la sfârşitul săptămânii trecute, deoarece dorea să se uite la televizor lameciulGermania - Australia, scor 4-0, înlocsă urmărească un program religios, informează Mediafax.

Potrivit poliţiei sud-africane, David Mokoeya, din localitatea Makweya, s-a luptat pentru telecomandă cu soţia şi cu ceidoicopii adulţi ai săi. Soţia sa, Francina (68 de ani), fiul Collin (36 de ani) şi fiica Lebogang (23 de ani) doreau să urmărească un spectacol de gospel. David Mokoena a fost atacat de întreaga familie în momentul în care s-a ridicat ca să schimbe postul manual, informează cotidianul Evening Standard.

"Se pare că l-au lovit cu capul de perete. Au sunat la poliţie abia după ce bărbatul a fost rănit grav, iar când poliţiştii au ajuns la locul faptei, bărbatul era mort", a declarat Mothemane Malefo, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Cei treimembriai familiei au fost arestaţi după incident, dar Lebogang a fost eliberată pe cauţiune, marţi. Francina şi Collin sunt în continuare în arest, ei urmând să compară în faţa unui tribunal, la 27 iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii