Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea ultimelor case pentru tineri a fost extrasă ieri Se schimbă HCLM-ul privind repartizarea locuinţelor ieftine (document)

ro

25 May, 2011 00:37 1858 Marime text

extragere_locuinte..JPGIeri, la primărie, comisia de evaluare a celor 218 dosare depuse pentru achiziţionarea unei locuinţe pentru tineri din cartierul „Baba Novac" a extras ordinea în care deponenţii vor primi casă. Din comisie au făcut parte şi viceprimarul Gabi Stan şi şeful de la Achiziţii Publice din cadrul Primăriei, Ion Marica. Iniţial au fost depuse 233 de dosare, dar s-a făcut raportare doar la 218, restul fiind cereri speciale ale celor cu grad de handicap I şi II şi ale celor provenind din centrele de copii sau care au înfiat copii.

Primul care va beneficia de casă va fi Valeriu Olteanu, care a depus dosarul numărul 61. Pasul de selecţie a dosarelor este de trei.

Membrii comisiei au precizat că în scurt timp se va schimba punctul din hotărârea de Consiliu Local privind repartizarea locuinţelor ieftine referitor la modul de repartizare a locuinţelor. Practic, locuinţele vor fi repartizate în funcţie de primirea cererilor. Mai întâi vor fi contactaţi şi, în funcţie de răspunsul pe care îl vor da, se va trece mai departe la următorul solicitant.

Ataşat, în ediţia online puteţi vizualiza lista celor care au solicitat locuinţe ieftine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii