Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mars impotriva etnobotanicelor (video)

ro

26 Mar, 2011 03:27 2590 Marime text
mars_etnobotanice_2.jpg

Sute de elevi constănţeni au mărşăluit astăzi împotriva consumului de etnobotanice! Destinaţia finală a fost Instituţia prefectului, şi asta pentru că tinerii ştiu că reprezentantul guvernului în teritoriu este cel mai aprig duşman al acestui flagel .

Tineri de la mai multe licee din Constanţa s-a adunat vineri pe platforma din faţa prefecturii, toţi cu acelaşi mesaj: consumul de etnobotanice trebuie să înceteze.

Elevii i-au înaintat prefectului Caludiu Iorga Palaz o scrisoare deschisă prin care îi mulţumesc pentru implicarea activă în lupta împotriva etnobotanicelor. De altfel, prefectul judetului Constanta a fost iniţiatorul unei ample campanii de închidere a magazinelor de vise.

Marşul de vineri este cea mai importantă acţiune de acest gen iniţiată de elevi. Tinerii sunt hotărâţi să pună capăt acestui falgel, iar instituţia prefectului le va acorda tot sprijinul de care au nevoie.

Prefectul Claudiu Iorga Palaz le-a adresat la final mulţumiri tuturor celor prezenţi pentru acţiunea pe care au realizat-o şi pentru implicarea în combaterea consumului de etnobotanice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii