Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indiferenţa primăriei face victime (video)

ro

29 Mar, 2011 00:58 2388 Marime text
circulatie_primarie_3.jpg

Intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor a devenit o adevărată capcană a morţii pentru şoferii constănţeni. Zeci de accidente soldate cu victime au avut loc numai anul trecut în zonă, iar alte zeci de maşini au fost avariate. Poliţia rutieră a trimis primăriei o solicitare prin care cere inversarea priorităţilor, însă de luni de zile răspunsul se lasă aşteptat. Încă o dovadă a indiferenţei de care dau dovadă autorităţile locale atunci când vine vorba de problemele constănţenilor. Cauza producerii accidentelor în zonă este cam de fiecare data aceeaşi : conducătorii auto care circulă pe strada unirii omit să cedeze trecerea la intersecţia cu strada Zorelelor, şi asta pentru că este singura bifurcaţie unde şoferii pierd prioritatea. Deşi au fost făcute numeroase solicitări către primărie rezolvarea problemei întârzie să apară.

Solicitările şoferilor sunt susţinute de reprezentanţii poliţiei rutiere care cer ca măsură suplimentară în zonă şi introducerea limitatoarelor de viteză. Solicitarea poliţiei rutiere către primăria Constanta a fost făcută din toamna anului trecut , însă pană acum nu s-a luat nicio măsură . Evenimentele rutiere s-au ţinut lanţ în continuare astfel că în 2010 au fost înregistrate zeci de accidente soldate cu victime , şi alte zeci de masini au fost avariate . Nimic însă nu a determinat municipalitatea să ia măsuri. Chiar şi locatarii de pe strada Unirii au trimis solicitări primăriei pentru a pune capăt numărului mare de evenimente rutiere. Intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor este cunoscută de majoritatea şoferilor ca un loc periculos . De cate victime însă va mai fi nevoie până când municipalitatea va lua o măsură , rămane de vazut . Cert este că reprezentanţii poliţiei rutiere vor trimite din nou o adresa Primăriei Constanţa pentru ca în zonă să fie luate măsuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kostas 29 Mar, 2011 18:37 nu tin partea primariei, dar dupa cum circula berbecii si pitipoancele este de asteptat astfel de accidente. sa invete cu interes codul rutier, sa respecte indicatoarele, marcajele si viteza legala, sa conduca preventiv si astfel de evenimente vor fi de ordinul trecutului.