Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ia avizu' de unde nu-i! (video)

ro

22 Mar, 2011 23:30 1356 Marime text
COPACI_TAIATI_2.jpg

Primaria Constanţa încearcă din nou să facă legea în staţiunea Mamaia. Fără să aibă autorizaţie de la ministerul turismului angajaţii municipalităţii s-au apucat să taie pomii din staţiune pentru a face loc betoanelor. Pe scurt: în locul puţinelor staţii verzi care mai erau vor răsări locuri de parcare.

Actiunea de defrisare a început saptamana trecuta. Angajaţii firmei contractate de Primărie s-a apucat sa tăie pomii ştiind că municipalitatea are toate autorizaţiile necesare. In realitate insa conducerea inspectoratului teritorial in constructii spune ca unul dintre cele mai importante documente pe care primaria nu le are este avizul de la ministerul turismului.

Constănţenii sunt indignaţi de noua găselniţă a Primăriei şi işi amintesc cu nostalgie de vremea cînd staţiunea Mamaia era o oază de verdeaţă. Poate că ar trebuie să luam modelul ţărilor din vestul europei care respectă natura şi au staţiuni pline de verdeaţă. Staţiunea Mamaia nu este prima victimă a Primăriei. Până să ajungă aici cu defrişările, Radu Măzăre a mai autorizat şi tăierea pomilor din parcul Tăbăcăriei pentru ridicarea unui mall şi distrugerea spaţiilor verzi dintre blocuri pentru a face loc benzinăriilor şi blocurilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii