Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-a spus Mazăre în Madagascar „Je veux manger vite" şi „Je veux donner un bonbon" (video)

ro

19 Oct, 2011 02:33 3257 Marime text
madagascar_madagascar_1.jpgPrimarul Radu Mazăre s-a întors în Constanţa după două săptămâni de vacanţă în exoticul Madagascar.

După spusele sale, s-a întors acasă relaxat şi cu dorinţa de a se reîntoarce pe insula ai cărei oameni veseli i-au făcut o impresie foarte bună. Pentru un buzunar de primar de municipiu vacanţa nu a fost prea scumpă: 1.400-1.500 de euro biletul de avion şi 20 de euro pe zi bungalow-ul pentru două persoane.

A povestit despre oamenii drăguţi, despre vacile cu cocoaşă, bune de mâncat, şi despre găinile slăbănoage, cu picioare lungi, dar foarte gustoase. Tocmai pe placul său.

„Am vorbit cu ei în franceză, râdeam eu de mine când mă auzeam. Un lucru mi-a rămas în minte. Mă trezeam la 6 dimineaţă, mâncam pe la 7, că doar mă culcam devreme, nefiind cluburi, neavând noaptea de lucrat ca aici, în Mamaia. La 6.30, când mă duceam la restaurantul de la bungalow-uri, angajaţii restaurantului cântau la chitară. La 6 dimineaţa...

Mi-au plăcut clima, oamenii, sentimentul a fost extraordinar de plăcut, extraordinar de relaxant. Nu înţelegeţi că angajaţii cântau la chitară la 6.30 dimineaţa? Cât de relaxat trebuie să fii ca să faci lucrul acesta? Apăream şi eu «je veux manger vite», eu râdeam de mine, ei râdeau de mine. Asta a fost vacanţa. O să mă întorc în Madagascar, mi-a plăcut foarte mult. Erau destul de mulţi francezi. (...) Nu mi-a lipsit confortul. Aici îi explicam că «je veux donner un bonbon», a povestit primarul. Ca de fiecare dată, a fost însoţit de „nişte prieteni şi nişte gagici".

„Vizita" în Constanţa nu va fi foarte lungă: „O să plec de Revelion într-un arhipelag din Venezuela, în Los Roques. Este o rezervaţie marină. Şi dup-aia plec în Honduras, unde o să cobor în junglă o săptămână şi o să dorm în cort la baza râului. Plecăm de undeva de sus. Honduras este cea mai jungloasă ţară din America Centrală".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii