Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Vasile Blaga, reprezentatie pe scena Teatrului de Balet

ro

15 Apr, 2011 12:45 738 Marime text

Secretarul general al PDL si-a prezentat, aseara, motiunea pentru alegeri in fata pedelistilor constanteni

Gigi Chiru: "Va asigur ca am sange in instalatie"

Organizatia Constanta a PDL a fost, aseara, gazda secretarului general al formatiunii, Vasile Blaga, candidat la Conventia Nationala de alegeri pentru functia de presedinte. Din spatele usilor inchise si cu multa siguranta aparate de garzile de corp ale fostului ministru, prea multe informatii nu au venit, insa este lesne de inteles ca nemultumirile la adresa actualei conduceri a formatiunii au curs mai mult decat isi poate cineva imagina. Intr-o pauza, vicepresedintele Cezar Preda spunea: „Vasile Blaga este o rupere de ritm pentru PDL, o schimbare de care PDL are mare nevoie". Liderul democrat liberal a continuat atacurile la adresa actualului lider al PDL, Emil Boc, pe care l-a facut responsabil ca a trimis fonduri doar in anumite judete, fara ca judetul Constanta sa fie trecut in lista. „Constanta este unul dintre cele 23 de judete in care partidul a pierdut alegerile. Constanta este printre acestea si nimic nu e mai periculos in lume decat paranoia invingatorului. Si invinsii, cum sunt pedelistii de la Constanta, care au muncit de i-a luat naiba pe toate ulitele si gropile sa aduca voturi, trebuie respectati. Pentru ei, continuitatea inseamna acelasi lucru, insa ruperea de ritm si schimbarea inseamna ca cineva ii va baga in seama si ii va considera parteneri egali pentru orice actiune si competitie. Cred ca Vasile Blaga stie ca de aici au venit voturi, nu din Arad sau Banat. Voturile PDL pot veni din Moldova, Dobrogea si Tara Romaneasca", a declarat Cezar Preda.

Se promit bani pentru primarii PDL din judet

Pentru vot, liderii PDL de la centru au promis, drept rasplata pentru sustinere, bani pentru proiecte. Adevarat ca si Emil Boc le-a promis in nenumarate randuri, insa, satui de promisiuni si drumuri la Bucuresti, ieri seara, la prezentarea programului lui Blaga, toti primarii au venit sa-i arate sustinerea. Iar Cezar Preda le-a si transmis: „Daca nu stau cu fata la ei, daca nu primesc si cei 14 primari ai nostri de la Constanta banii pe care ii primesc primariile castigatoare, atunci nu e corect. Daca PDL Constanta nu primeste functii de ministru, secretar de stat, dar ii dai lui Talmacean Consiliul de Administratie al Portului Constanta, atunci in continuitate sa nu ne mai intram pe Verde-nrourat, ci pe Michael Jackson, la Conventia Nationala. Zic ca e o diferenta intre Vasile Blaga si Emil Boc", a completat Cezar Preda.

"Tot Vasile Blaga raman"

La finalul prezentarii programului, fara a oferi detalii cu privire la ce a discutat cu colegii in sedinta Colegiului Director, Vasile Blaga a explicat presei ca nu va parasi partidul in cazul unei infrangeri, ci ca va ramane tot Vasile Blaga si tot in PDL, dezvaluind ca nu isi doreste sa mai candideze pentru nici o alta functie.

In aceeasi ordine de idei, la finalul sedintei, presedintele PDL Constanta, Christian Gigi Chiru, a tinut sa le reaminteasca tuturor colegilor, dar si candidatului Vasile Blaga, ca il sustine si ca are suficient „sange in instalatie"...

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii