Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Nicuşor vrea să-l radă pe Matei din PSD cu tot cu organizaţie

ro

21 Apr, 2011 08:31 668 Marime text

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a primit ultimatum din partea conducerii judeţene a PSD: ori votează protocolul şi renunţă la viceprimar şi trei dintre consilierii săi, ori va fi dizolvată organizaţia PSD Năvodari.

Matei a declarat în cursul zilei de ieri că este obligat de către conducerea PNL Constanţa, susţinută de către preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, să semneze un acord, „care depăşeşte protocolul cadru de la nivel naţional".

Discuţiile în acest sens au avut loc în cadrul şedinţei de comitet executiv judeţean al PSD, întâlnire în care Matei a fost informat că are termen limită până la data de 5 mai să renunţe la consilierii săi. În cazul în care primarul refuză să semneze acest protocol, organizaţia PSD Năvodari, căreia Matei îi este preşedinte, va fii dizolvată.

Potrivit declaraţiilor primarului, o astfel de solicitare este absurdă în condiţiile în care el nu şi-a încheiat mandatul şi are proiecte în desfăşurare, proiecte la care a lucrat în colaborare cu întreaga sa echipă de consilieri.

„Lucrurile stau exact aşa. Mi se cere de către organizaţia judeţeană să semnez un protocol, care depăşeşte protocolul cadru de la nivel naţional, adică mi se solicită să dau afară patru consilieri, printre care şi viceprimarul. Deci, mi se cere practic să renunţ la majoritate! Un astfel de gest mi-ar compromite mandatul. Eu nu vreau decât să-mi termin mandatul cu bine, să-mi continuu proiectele începute cu echipa mea, care este o echipă bine consolidată", a declarat Matei.

Totuşi, primarul afirmă că nu are intenţia de a părăsi definitiv partidul şi nu are nici intenţia a trece în altă formaţiune politică.

„Posibilitatea de a merge la alt partid este minimă. Ideea este că eu vreau să-mi termin proiectele, sunt primarul care stă cel mai bine şi în sondaje şi în relaţia cu consilieri. Nu ştiu de ce îmi fac astfel de solicitări acum. La anul va fi altceva. Nici nu ştiu dacă voi mai candida, încă nu m-am hotărât dacă mai vreau să fac asta. Acum vom vedea ce se va întâmpla, fiecare va culege tot ce a semănat. Oricum, le mulţumesc colegilor de partid că au reuşit să-mi facă sărbătorile mai fericite!", a declarat Matei pe un ton ironic.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii