Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta teraselor Umbrelele de la BT Cafe si Q's Inn incurca circulatia (galerie foto)

ro

17 Jun, 2010 00:16 5200 Marime text
cap_8.jpgTrotuarul din zona magazinului Grand a devenit spaţiu de relaxare. Şi asta nu pentru că ar fi preţurile prea mici în magazin, ci pentru că au răsărit două terase de toată frumuseţea, una a BT Cafe şi cealaltă a celor de la Q's Inn.

Aşa cum vă relatam săptămâna trecută, în parcarea din faţa Q's Inn-ului s-a încropit o terasă. Câteva măsuţe, nişte umbreluţe şi totul a fost rezolvat. Numai că nimeni nu s-a gândit că umbrelele, menite să-i apere de soare pe clienţi, nu fac altceva decât să încurce circulaţia în zonă, pentru simplul motiv că ascundeau semaforul. Însă, ca de fiecare dată, se pare că terasa din parcarea municipiului, pentru că locul este închiriat de către cei de la Q's Inn de la SC SCIL Confort Urban SRL, are toate avizele pentru a funcţiona. Chiar dacă încurcă. Pentru a nu fi mai prejos, şi cei de la BT Cafe, cafeneaua din apropierea Q's Inn-ului, şi-au pus mese, de această dată pe trotuar. Numai că, din cauza faptului că în faţa localului există o mică parcare pentru clienţii băncii, mesele şi umbrelele au fost postate puţin înspre colţul străzii, fix în faţa intrării, dar şi în faţa uşilor magazinului alimentar Grand. Adică, în intersecţie. Şi iată cum alte umbrele au fost postate pentru a le face umbră celor cărora le place cafeaua „a la Tomis", însă nu şi celor care vor să circule normal, ca într-un oraş european. Evident, mulţi spun că România nu este singura ţară în care se practică acest gen de comerţ de întâmpinare. Însă, probabil că în străinătate, amatorii de relaxare „la stradă" au ce vedea, nu doar trafic extrem de aglomerat şi să adulmece gaze de eşapament.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cosmin 10 Jul, 2010 21:24 Cum poate fi considerat loc de relaxare avand in vedere ca e plasat intr-o intersectie destul de mare?
  • joe 17 Jun, 2010 11:35 Ideea ar fi fost buna, daca lasau trotuarul in pace, asa cum fac altii din alte orase (New York, Paris...).
  • elena 17 Jun, 2010 09:43 indiferent de articolul aparut,si de strigatul d-voastra catre autoritati,aceste terase vor ramane si vor functiona pana la sfarsitul verii.masuri nu cred ca se vor lua.se vor taragana lucrurile pana in septembrie.ca asa e la noi.ei au pile....primaria zice ca sunt ilegali si ca vor lua masuri,si tot asa o vor tine ....toata vara...