Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicele de la Tuzla, demis dupa ce a renuntat la mandat

ro

21 Oct, 2009 01:11 1148 Marime text
tuzla_primaria.jpgConsilierii locali din Tuzla s-au întrunit, ieri, în şedinţă, pentru clarificarea problemei legate de postul viceprimarului.

Primul punct pe ordinea de zi a şedinţei a fost cel privind încetarea mandatului de viceprimar al lui Gheorghe Bălăbănescu. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate, cu 12 voturi. Şi aleşii social-democraţi au votat „pentru", întrucât aceasta a fost şi dorinţa colegului lor, Gheorghe Bălăbănescu. El şi-a depus demisia din funcţie la începutul săptămânii trecute şi, deşi a spus la un moment dat că ar putea reveni asupra ei, mai mult la solicitarea primarului Constantin Micu, el a crezut de cuviinţă că este mai bine să renunţe la funcţie. La momentul respectiv, vicele şi-a motivat gestul prin faptul că şedinţele Consiliului Local Tuzla s-au desfăşurat mai tot timpul într-o atmosferă conflictuală. Se pare că, dacă pe restul consilierilor nu i-a deranjat, pentru vice, aceste întâlniri s-au dovedit a fi unele de uzură, care l-au condus pe acesta la concluzia că ar fi mai bine să îşi încheie mandatul. Am încercat ieri să îl contactăm telefonic pe fostul viceprimar, însă nu am reuşit.

La punctul doi pe ordinea de zi s-a aflat proiectul pentru alegerea unui nou viceprimar. S-au făcut două propuneri de la PSD: Cristina Mălăete şi Pârvu Pârvu, însă niciuna nu a fost validată de consiliu. Primarul Constantin Micu ne-a declarat că este posibil ca un nou proiect privind alegerea viceprimarului comunei să fie dezbătut după alegerile prezidenţiale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii