Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Oprescu, claxonat de primarul Tulcei pe trecerea de pietoni (galerie foto)

ro

28 Oct, 2009 02:48 3113 Marime text

Sorin-Oprescu-si-Primarul-PDL.jpgAflat ieri la lansarea din Tulcea candidatul independent Sorin Oprescu a fost claxonat insistent la trecerea de pietoni, în timp ce discuta cu cetăţenii, tocmai de primarul Tulcei, Constantin Hogea.

Sorin Oprescu a ţinut să-l felicit pe primarul Hogea, pentru ca toţi tulcenii îl vorbesc de bine. "Pe mine nu mă interesează de la ce partid este, dacă e bun gospodar eu îl respect", a susţinut aspirantul la preşedinţie. După un scurt drum la primărie, primarul PD-L s-a întors în parc, unde Sorin Oprescu stătea la discuţii cu oamenii.

În perindările sale pe străzile Tulcei, Oprescu a fost abordat de mai mulţi cetăţeni care l-au criticat pe Mircea Geoană, candidatul PSD la preşedinţie. "Domnule Oprescu, faceţi ceva cu Geoană ăsta! Spuneţi-i lui Geoană, din partea noastră, să nu ne mai mintă ca ne trimite medicamentele prin poştă. Chiar aşa fraieri ne crede?!" Un alt pensionar l-a completat: "Mai bine trimite Geoană medicamentele prin Internet, ca este mai ieftin".

Tulcenii i-au vorbit candidatului Oprescu despre sondajele de opinie care manipulează cetăţenii: "Vă fură, domnule Oprescu ăstia cu sondajele lor mincinoase. Aveti grija!". În replică, Oprescu i-a liniştit explicându-le că "sondajele reprezintă un ultim asalt al partidelor, o manipulare clasica deja": „Nu vă fie frică, că îi vom învinge. Geoană se bazează pe sondaje, eu mă bazez pe oameni. Geoană n-are decât să vină la vot cu sondajele, iar eu, cu oamenii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii