Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se inaugurează noua sală de sport din Năvodari

ro

08 Jul, 2011 00:00 3569 Marime text
navodari.jpgNoua sală de sport a oraşului Năvodari va fi inaugurată mâine, prilej cu care se vor desfăşura şi o serie de manifestări sportive, printre care şi meciuri demonstrative de handbal, volei, box şi karate.

Totodată, cu ocazia acestei inaugurări, administraţia locală va lansa şi invitaţia la ediţia inaugurală a Cupei Năvodari la tenis de masă, înscrierea fiind gratuită pentru locuitorii oraşului cu vârste peste 16 ani. Câştigătorul cupei acestei competiţii va juca un meci de tenis cu primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. Înscrierile se fac mâine, începând cu ora 10.00, la sala de sport. Noua sală de sport din Năvodari este amplasată pe fostul teren de rugby al oraşului. Suprafaţa de joc are 40 de metri lungime şi 20 lăţime, terenul fiind prevăzut şi cu suprafeţe de siguranţă. Capacitatea sălii este de 153 locuri, putând fi extinsă la 220 locuri. De asemenea, sala are patru vestiare cu dotările necesare, iar la parter, proiectul este prevăzut cu un cabinet medical şi un depozit de materiale sportive.

Dotarea sălii de sport a fost făcută de către Primăria Năvodari, la iniţiativa primarului Nicolae Matei. Pentru executarea acesteia, administraţia locală a depus dosar de finanţare la Compania Naţională de Investiţii, investiţia fiind făcută exclusiv cu fonduri nerambursabile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii