Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printul Paul de Romania si Printesa Lia, in vizita la Eforie

ro

14 Aug, 2009 02:10 6482 Marime text

printul_paul_de_romania.jpgPrimarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a primit ieri, 13 august, vizita Alteţelor Regale Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia.

Primarul le-a înmânat o Diplomă de Excelenţă pentru participarea la ediţia aniversară „Euforia Eforiei 110 ani". La întâlnirea care s-a desfăşurat la sediul primăriei din Eforie Sud au participat reprezentanţi ai aparatului executiv - viceprimarul Nicolae Robert Şerban, Pantilie Iaşcă - directorul Poliţiei Comunitare Eforie şi consilieri locali. Pe parcursul discuţiilor au fost atinse puncte diverse, de la necesităţile oraşului respectiv, investiţii în vederea consolidării falezelor, reabilitarea drumurilor şi reţelelor de apă, până la iniţierea unor proiecte de dezvoltare. Un astfel de proiect, de care Alteţa Sa Regală, Prinţul Paul de România, s-a arătat extrem de interesat, este cel privind Yachting Club Eforie, la care va avea şi calitatea de membru de onoare. Alteţa Sa Regală se va implica în derularea unor proiecte ce vor avea drept obiectiv dezvoltarea Şcolii de Yachting, ale cărei baze au fost puse de Administraţia Publică Locală, prin primarul Ion Ovidiu Brăiloiu. 

„Un membru al Familiei Regale are datoria să facă imagine României situându-se deasupra politicii", a afirmat Alteţa Sa Prinţul Paul de România, care s-a declarat ieri „un  prieten al oraşului şi un ambasador în străinătate al Eforiei".

Programul vizitei a continuat cu un tur al oraşului Eforie, primarul Ion Ovidiu Brăiloiu, în calitate de gazdă, fiind şi ghid pentru cei doi reprezentanţi ai Familiei Regale. Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia au oferit drept cadou Grupului Şcolar „Carmen Sylva" din Eforie Sud un număr de 80 de exemplare ale cărţii „Carol al II-lea în Zodia Satanei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 16 Aug, 2009 08:49 Le dai un deget si-ti iau toata mana.Asa se prezinta la ora actuala CASA REGALA straina prin insusi numele care-l au. Romania este a romanilor, nu a strainului bastard ,nascut in alta tara ,"fortand" justitiile sa fie recunoscut, ca ce? mostenitorul unui CRIMINAL care si-a UCIS MAMA? Aveti tupeu ,nu gluma! Vreti sa fiti sprijiniti de ipocritii de liberali de azi? O sa umblati si voi cu cate o tinichea de codita ,cum umbla si ei. Adevarul este ca d-l TARICEANU si d-l IONEL CHIRITA ,fost primar liberal, impreuna cu 1500 de membrii si sustinatori liberali din orasul Harsova de Constanta ,ne-au dezamagit profund prin ipocrizia si hotiile de la cel mai inalt nivel politic.