Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta si-a reconfirmat sustinerea pentru Laura Constandin

ro

09 Jan, 2010 03:53 2093 Marime text
pdl_cta.jpgDemocrat-liberalii constănţeni s-au reunit aseară, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean pentru a dezbate o serie de subiecte de interes pentru organizaţie.

Printre temele aflate pe ordinea de zi a întrunirii s-a aflat şi cea a comasării agenţiilor de prestaţii sociale cu direcţiile de muncă. Având în vedere faptul că funcţia de director-coordonator al Direcţiei Judeţene de Muncă era ocupată de către Laura Constandin, iar cea de director-coordonator al Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale de către Sorin Cocheş, ambii susţinuţi în funcţie de către PD-L, pedeliştii constănţeni au fost nevoiţi să opteze pentru unul dintre ei pentru şefia noii instituţii create din comasarea celor două structuri. Zis şi făcut. În urma supunerii la vot a susţinerii unuia sau altuia dintre cei doi în fruntea instituţiei nou-create, Laura Constandin a obţinut 17 voturi, câştigând bătălia în faţa lui Sorin Cocheş, care a obţinut doar 15 voturi. Potrivit preşedintelui Mircea Banias, un vot a fost anulat. Aşadar, Laura Constandin va beneficia de susţinerea PD-L la conducerea instituţiei create prin comasarea Agenţiei de Prestaţii Sociale şi a Direcţiei de Muncă.

Reamintim că Sorin Cocheş a făcut parte înainte de a veni la PD-L, din organizaţia PNG Constanţa. Despre Laura Constantdin se spune că ar fi nepoata lui Florea Constandin, fost candidat din partea PD-L la funcţia de primar al oraşului Techirghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • O doamna care sustine PDL-ul 23 Feb, 2010 15:06 BRAVO!!!!!!Bine ca ati ales-o pa Doamna Laura pare mult mai desteapta pe cand Coches e un papagol un prostanac habar n-are pe ce lume traieste!!!!!!
  • fara nume 11 Jan, 2010 10:26 o nebuna laura ca si unchiul ei, mai e si curva in plus vai de noi cu astfel de oameni la putere uuua
  • ariadna 09 Jan, 2010 14:33 ce cauta Sorin Coches intr-o functie de director cand el habar nu are ce este o prestatie sociala ;faptul ca este pila unuia nu-i da dreptul sa ocupe functia unui competent.Rusine celor care il sustin
  • pedist bastinas nemultumit 09 Jan, 2010 11:49 asa este . dupa cum se observa nepotismul este in floare la pdl. dupa ce a pierdut pe linie cam la tot ce a participat, unchiul laurei, florin doreste sa mai recupereze din banii folositi in campanii. a cam saracit se aude prin targ.