Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta a lasat din „mana" functiile de secretari de stat

ro

12 Feb, 2010 03:40 1002 Marime text

Protejând în funcţii la deconcentrate persoane din afara partidului

Discuţia despre faptul că democrat-liberalii constănţeni ar putea să ocupe funcţii de secretari de stat sau de şefi de agenţii, vacantate încă de anul trecut, prin ieşirea PSD de la guvernare, a fost uitată, se pare, de către conducerea PD-L Constanţa.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, Mircea Banias, a aruncat „pastila" în urmă cu câteva săptămâni, în interiorul organizaţiei, afirmând că oricine poate să-şi exprime opţiunea pentru un post sau altul, iar de atunci nu s-a mai spus un cuvânt despre acest lucru. Ba că nu s-a finalizat situaţia posturilor la nivel central, ba că lucrurile durează, cert este că anunţul i-a făcut pe unii dintre pedelişti să viseze la un astfel de post şi chiar să declare public ce şi cum şi-ar dori. Acum, cu toată tăcerea aşternută pe acest subiect, totul pare să fi fost doar o farsă, un mod de a întărâta spiritele în PD-L şi poate chiar o diversiune pentru a distrage atenţia democrat-liberalilor constănţeni de la adevăratele probleme ale organizaţiei.

Trocul i-a pus în posturi neplăcute pe cei care au vrut secretari

Surse democrat-liberale ne-au declarat, sub umbrela anonimatului, că şeful PD-L nu mai zice nici „pâs" la centru despre posturile ce s-ar cuveni organizaţiei PD-L Constanţa, pentru că a avut nevoie de alte „concesii", cum ar fi de pildă, păstrarea în funcţii la deconcentrate a unor persoane care nu sunt membri PD-L, dar care au calitatea de a se înţelege bine cu el. Prin urmare, s-ar fi făcut deja un troc în acest sens. Pe scurt, el ar fi renunţat la a mai deschide discuţia despre funcţiile de secretari de stat sau şefi de agenţii, pentru a nu deschide şi alţii discuţia despre funcţiile „pierdute" de PD-L, la Constanţa. Din această situaţie, cel mai rău au picat cei care au fost îndemnaţi să spună ce funcţii îşi doresc, dar nu au primit nimic. Surse democrat-liberale ne-au declarat că alte organizaţii PD-L din ţară ar fi primit deja posturi de secretari de stat sau de şefi de agenţii, în timp ce la PD-L Constanţa bate vântul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii