Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Agriculturii va avea cu 67% mai putine structuri

ro

14 Jun, 2009 04:18 879 Marime text
Autorităţile locale vor fi implicate direct în gestionarea problemelor agriculturii. Producătorii agricoli şi fermierii nu vor mai fi, astfel, nevoiţi să bată drumul până la Bucureşti pentru aprobări de subvenţii şi de proiecte. Multe agenţii centrale, în frunte cu Agenţia Domeniilor Statului, vor fi desfiinţate sau reorganizate la nivel teritorial. Sunt câteva dintre măsurile de reorganizare şi descentralizare anunţate, astăzi, de Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii. 

Şedinţa de descentralizare a Ministrului Agriculturii a fost finalizată", a anunţat, astăzi, ministrul Ilie Sârbu. Potrivit ministrului, se urmăreşte reducerea numărului structurilor cu 67%, urmând ca personalul care va rămâne dipsonibil să fie redistribuit în celelalte structuri care nu au număr de personal complet.

În ceea ce priveşte Agenţia Domeniilor Statului, aceasta va fi desfiinţată, lăsând loc unui "nucleu care va intra în coordonarea şi în subordonarea Direcţiei Generale de Inspecţii de Stat ale Ministrului", a anunţat Ilie Sârbu.

http://www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii