Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre, la concurs, pentru sefia CRPC Constanta

ro

17 Nov, 2009 01:49 2222 Marime text
mihai_petre.jpgSecretarul general al organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mihai Petre, participă mâine la concursul pentru funcţia de director-coordonator al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Democrat-liberalul ne-a declarat că s-a pregătit în vederea susţinerii proiectului de management elaborat în scopul ocupării funcţiei pentru care a fost propus de partid. De asemenea, Mihai Petre a afirmat că, din câte ştie, este singurul candidat pentru şefia CRPC Constanţa.

Potrivit Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, proiectul de management trebuie elaborat pe o perioadă de maximum patru ani şi va cuprinde: identificarea problemelor existente în domeniul de activitate al serviciului public deconcentrat, obiective şi direcţii de acţiune pentru eficientizarea domeniului de activitate al instituţiei şi pentru îmbunătăţirea actului managerial, dezvoltarea competenţelor profesionale ale personalului din subordine, aplicarea principiilor de eficienţă, eficacitate şi economie în gestionarea mijloacelor financiare şi a resurselor umane şi materiale ale instituţiei, cât şi propuneri de îmbunătăţire a colaborării instituţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pedelistul 17 Nov, 2009 11:00 -Nu candideaza alta persoana la sefia CRPC pentru ca posturile sunt DEDICATE numai unei singure persoane care trebuie sa fie membru PDL si agreata de Mircea Basescu ! Vezi concursul la sefia DADL Constanta - este identic ! SE INSTAUREAZA DICTATURA basesciano-pedelista URAAAAAAAAA !