Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare catre pensionari „Scapati-ma de Basescu!" (galerie foto)

ro

27 Nov, 2009 22:43 1527 Marime text
_mg_9716.jpgRadu Mazăre a mai inaugurat un club de pensionari. Şezătoarea dedicată seniorilor Constanţei, situată pe str. Cişmelei, în zona Tic-Tac, a fost încă un obiectiv electoral bifat pe lista de campanie a PSD.

„Parcă v-au făcut bancă!", le-a spus primarul, râzând, pensionarilor, de cum a intrat pe uşă, vrând să-i complimenteze. „Aveţi cel mai frumos club! Cei din urmă vor fi cei dintâi", a adăugat Mazăre, după care a pus placa anti-Băsescu.

„Ştiţi că eu fac din suflet, de ani de zile, lucrurile astea pentru voi. Dar vă rog, faceţi şi voi ceva pentru mine peste opt zile: Scăpaţi-mă de Băsescu! le-a cerut Mazăre pensionarilor. Edilul a continuat, prin lamentările arhicunoscute cu privire la faptul că este anchetat. „Nu mai pot! Şi nu mai vreau!", a adăugat el, după care a abordat şi tema scrisorii trimise prin poştă zilele trecute, tuturor constănţenilor, prin care le cere să voteze împotriva actualului şef al statului, arătând că, în caz contrar, s-ar putea să taie de pe listă puiul lunar cu care i-a obişnuit, pe motiv că nu are bani.

Câţiva dintre pensionarii strânşi la faţa locului, mai exact cei piliţi, au sărit la primar să-l pupe şi după ce i-au aplicat cu foc vreo câteva ventuze de s-a clătinat edilul pe picioare, au început să se milogească: „Încă două mandate dom', nu demisie! Pe mâinile cui ne lăsaţi?!". „Gândiţi-vă bine! Îmi pare rău. Dacă iese Băsescu, ne despărţim", a plusat Mazăre, însufleţindu-i şi mai tare pe cei care se repeziseră să-l pupe. „Dacă nu iese, mă întorc aici şi facem o petrecere", le-a mai zis Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Nov, 2009 13:58 La Targu Mures MIRCEA GEOANA a fost doar avocatul PNL-ului plin de LIBERALI NEO-LEGIONARI.
  • LA TARGU MURES A AVUT LOC UN TROC .....GEOANA A PROMIS AUTONOMOA TINUTULUI SECUIESC FARA A MODIFICA 29 Nov, 2009 18:59 PSD-ISTI TRADATORI DE NEAM SI TARA ....UNDE SUNTETI ZIARISTILOR ...NU VA LASA ROSCA STANESCU SA VORBITI??? O SA ZICETI NEMTUDOM DE-O SA VA SATURATI ATAT VOI CAT SI COPIII VOSTRI NENOROCITILOR. SA NU VA MAI PRIND LA MORMINTELE EROILOR NEAMULUI CA VA UMPLU DE OUA ,CANALIILOR.
  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 15:46 Cine este acum pe postul de primar al Constantei este destul de bun,dar are prea multi DUSMANI VIZIBILI si INVIZIBILI. Vizibilii sunt cei din propiul partid si INVIZIBILII sunt cei din partidul LIBERALILOR NEO-LEGIONARI ce nu au grija de COPII, ba mai mult ii trimit inapoi la parintii aflati la munca in strainatate , unul cate unul, sa nu atraga atentia nimanui. IDEEA primaritei din CUMPANA provine de la cel ce se numeste IONEL CHIRITA fost primar liberal al orasului Harsova de Constanta. Trebuie sa amintesc ,necunoscatorilor, ca acest IONEL CHIRITA a declarat la postul ANTENA 3 pe data de 11 martie 2009, ca doreste sa faca in orasul HARSOVA un CAMPUS DE CAMINE DE BATRANI . Cuvantul "CAMPUS" l-a asociat cu cuvantul scolar si a iesit CAMPUS SCOLAR. Cum e posibil ??? Este un OM cu idei multe. Stiti cum se numesc oamenii cu idei multe ??? IDIOTI !!!
  • gggghn 29 Nov, 2009 13:04 si daca nu Mazare atunci cine? v-ati gandit?care ar fi contracandidatul sau, dup[ aprecierile celor xare nu il inghit pe mazarica fara frica. cine era mai bun Manea? fiti serios :)))))nu il mai vreti pe mazarica dar nici nu aveti un alt candidat bun.
  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 12:31 Cred ca primarul Constantei ar mai putea adauga si : Scapati-ma de LIBERALII NEO-LEGIONARI care vand COPIII SI ROMANIA strainilor profitori.
  • murfatlar 29 Nov, 2009 12:03 mai Bondouelle, daca esti curat de ce fugi mama? singur ti-ai dat cu tigla-n cap....te stii cu tot felul de magarii si vrei sa te pui la adapost. ai uitata ca exista si Interpol!
  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 10:46 Primarul RADU MAZARE , nu este singurul care este FORTAT sa plece in alta tara ,ci si COPIII care au parintii in strainatate si asta numai datorita PROGRAMULUI secret al LIBERALILOR NEO-LEGIONARI care stau foarte rau la capitolul : RESPECTAREA OMULUI cu venituri mici.
  • nenea 29 Nov, 2009 09:36 Dute!... Dar vezi ca sud america e cam aproape!?.....Poate gasesti alta locatie unde sa nu fiii gasit sa dai explicatiile pe care tot constanteanu le asteapta de la tine!.......Sant pensionar si am ales calea normala ,mai bine mor de foame decat sa ma jignesti tu cu farfuria ta soioasa pe care mi-o azvali pe la colturi....
  • CORLEONE 28 Nov, 2009 18:20 Nu rata reducerea la bilete de avion catre Brazilia !!! sambadrom@rio.com
  • Stefan 28 Nov, 2009 17:13 Un primar MILOG care cereseste voturi pe banii contribuabililor constanteni !! Ar fi bine ca oamenii sa fie intregi la minte si sa nu-l asculte pe nesimtitul asta !!
  • surmelis argentina pusa 28 Nov, 2009 14:59 De ce sa fie scapat de TRAIAN BASESCU si nu de CRIN ANTONESCU ??? CRIN ANTONESCU este "blana" schimbata de la LIBERALII NEO-LEGIONARI. Nu ne plac "legile" separatiste ale NEO-LEGIONARILOR LIBERALI, sprijiniti de DINU PATRICIU si IONEL CHIRITA.
  • un fan basescu 28 Nov, 2009 11:10 a facut mazare ca trebuie sa faca,asta este menirea lui ca primar si bravo lui ptr asta,dar nu are trebui sa zica ca daca iese basescu presedinte ,o lee desfinteze,este un santaj ieftin si nu are legatura una cu alta......pacat ca mai pun botul la vrajelile lui unii pensionar,dar il vom bate si in turul 2 ca in multe alte ocazii cand basescu a castigat alegerile detasat in constanta.....lumea nu este in constanta asa de proasta cum cred unii oameni.
  • gigel 28 Nov, 2009 08:32 orice primar poate sa dea pomeni din banii nostrii..numai ganditi la un blid de linte,avem un oras frumos care merita si altceva decat un drogat!!