Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidia Turcu a luat examenul pentru sefia OTIMM Constanta

ro

23 Dec, 2009 02:20 3915 Marime text
turcu_lidia_02.jpgDemocrat-liberala Lidia Turcu a promovat examenul privind şefia Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa.

Ea a susţinut concursul pentru postul de director-coordonator al OTIMM, pe 21 decembrie. Democrat-liberala şi-a dat examenul la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, în faţa unei comisii din care a făcut parte şi un reprezentant al Prefecturii Constanţa, dar şi Dumitru Nancu, vicepreşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii. După susţinerea proiectului de management pe care l-a întocmit, Lidia Turcu a participat la un interviu pe teme de management şi legislaţie specifică acestui domeniu, după cum ne-a declarat. Democrat-liberala face parte din organizaţia locală a PD-L Năvodari.

Urmează ca în perioada următoare, după încheierea termenului de contestare a rezultatului, să fie emis şi ordinul de ministru pentru numirea Lidiei Turcu în funcţia de director-coordonator al OTIMM Constanţa.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 23 Dec, 2009 01:52 bravo moldoveanco! daaaa iti mai plac minorii?