Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare cu scantei si la propriu si la figurat Maria Stavrositu - „Aici este PDL. Partidul Deconcentratelor este in alta parte" (galerie foto)

ro

10 May, 2010 02:14 1862 Marime text
cap_2.jpg Democrat-liberala înscrisă în cursa pentru şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa se declară adversara celor care apar după greul campaniei şi care, „cu pantofii curaţi şi costumul la dungă, vin să ocupe un loc bine plasat"

Deputatul Maria Stavrositu şi-a prezentat ieri, proiectul politic pentru organizaţia municipală PDL Constanţa. Lansarea candidaturii pentru şefia filialei a avut loc la Casa de Cultură, sala cea mare devenind neîncăpătoare ca urmare a numărului mare de constănţeni veniţi să o sprijine pe Maria Stavrositu.

Jocuri de lumini, sunetişti, cameramani şi un concert în cinstea oaspeţilor. Aşa şi-a făcut Maria Stavrositu intrarea oficială în cursa pentru şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa. A fost o lansare cu scântei şi la propriu şi la figurat: la propriu pentru că a existat şi un foc de artificii, iar la figurat, pentru că protagonista nu şi-a menajat concurenţa. Evenimentul a adunat susţinători din Colegiul uninominal nr. 9, pe care îl reprezintă Maria Stavrositu, dar şi din alte zone ale municipiului Constanţa şi chiar din judeţ. Peste o mie de constănţeni au fost prezenţi în sala Casei de Cultură. Surpriza a constituit-o un concert susţinut de Fuego, care a destins atmosfera şi a electrizat publicul.

Maria Stavrositu a urcat pe scenă în aplauzele întregii săli. Ea a avut alături o întreagă echipă formată din reprezentanţi ai organizaţiei judeţene PDL Constanţa, ai organizaţiei municipale, colegi din Parlamentul României şi alţi democrat-liberali. Printre cei care s-au aflat pe scenă alături de Maria Stavrositu au fost: actualul preşedinte de la municipiu - Florian Constantin, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, secretarul general al filialei judeţene Senol Zevri, deputatul Zanfir Iorguş, directorul Autorităţii Navale Române - Paul Brânză, Laurenţiu Mironescu - fost preşedinte al organizaţiei municipale, consilierii judeţeni Dionisie Culeţu şi Iancu Stavrositu, consilierul municipal Cristian Tănase şi, nu în ultimul rând, deputatul PDL de Prahova - Sever Voinescu.

lansare_stavrositu_2.jpg„Împotriva celor care căpuşează interesele constănţenilor"

Maria Stavrositu a declarat că îşi propune ca organizaţia PDL Constanţa să devină una puternică şi care să aibă un cuvânt de spus la viitoarele alegeri locale. „Trebuie să scăpăm de găşti, de găşcuţe, de interese meschine. Trebuie să avem o organizaţie dinamică, vocală, şi nu întâmplător am accentuat acest cuvânt, pentru că ducem lipsă de vocalism în această organizaţie împotriva celor care căpuşează interesele constănţenilor", a afirmat democrat-liberala. Ea a adăugat că aceste lucruri nu pot fi înfăptuite de cineva care în campanie a fost absent, făcând referire la contracandidatul său, Adrian Manole, despre care, însuşi Mircea Banias, alături de care face echipă astăzi, afirma că nu prea dădea pe la partid în campanie. „Credeţi că aceste lucruri pot fi rezolvate de cineva care apare după campanie? După campania câştigată de noi? Alţii vin cu pantofii curaţi, cu costumul la dungă, să se aşeze pe un scaun bine plasat, şi aceasta este o părere unanimă în organizaţia municipală", a subliniat Maria Stavrositu. Democrat-liberala a adăugat că îşi doreşte ca PDL Constanţa să câştige viitoarele alegeri. „În 2012 va fi proba de foc. Ne vom lupta pentru Primăria Constanţa pentru că, de prea multă vreme ne uităm de pe margine cum caracatiţa roşie decide cine ce contracte să ia sau cine să respire. Avem un primar despre care chiar ambasadorul Statelor Unite a declarat că Ceauşescu ar fi fost mândru", a afirmat Maria Stavrositu. Făcând referire la echipa adversă, compusă din Mircea Banias şi Adrian Manole, democrat-liberala a conchis: „Aici este PDL. Partidul Deconcentratelor este în altă parte".

Susţinătorii au încredere în candidatura Mariei Stavrositu

Toţi colegii Mariei Stavrositu care i-au fost alături i-au urat „succes" la unison. Secretarul general al PDL Constanţa, Senol Zevri, a afirmat că democrat-liberala este o garanţie că organizaţia municipală PDL Constanţa va redeveni la fel de puternică precum a fost şi chiar mai mult.

„Sunt mândru că fac parte din PDL, alături de Maria Stavrositu, care va deveni preşedintele organizaţiei municipale. Îmi doresc ca ea să devină un preşedinte pentru oamenii democrat-liberali", a declarat, la rândul său, Florin Mitroi - primarul comunei Valu lui Traian. „Sprijiniţi-o pe Maria Stavrositu, iar sprijinul dumneavoastră va fi temelia carierei unui om politic ce nu vă va dezamăgi niciodată", a spus Laurenţiu Mironescu. Şi Sever Voinescu, deputatul de Prahova sosit special la Constanţa pentru a-şi susţine colega, a opinat că democrat-liberala este şansa PDL Constanţa să devină o organizaţie puternică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Roxi 10 May, 2010 15:00 AICI E PARTIDUL DECONCENTRATELOR-AL MACHEDONILOR DE LA DECONCENTRATE! SI STAVROSITA ESTE O COPIE IEFINA A ELENEI UDREA LA NIVEL LOCAL!
  • cetatean onest 10 May, 2010 11:10 Comentariu sters din cauza nerespectarii relugilor de postare
  • cetatean 10 May, 2010 09:52 Sunt siderata! Nu a fost suficient articolul Omagial consistent? Era necesar ca doamna sa mai fie omagiata si de cititori? Oare ati uitat cine e la guvernare si cine ne anunta cu zambetul pe buze ca trebuie sa mai strangem cureaua ca sa...
  • justice 10 May, 2010 09:16 mafia macedoneasca a lui cusu din dosarul de contrabanda incineratorul-asta e mafia pdl a lui basinescu si udrea .abia astept sa fie ca in atena-in curind --------------
  • constantean 10 May, 2010 08:45 Ea vorbeste despre oameni care vin cu pantofii curati sa ocupe locuri bine plasate? ia mai reflecteaza cocoana...poate vorbesti din proprie experienta! Ce ai cu Manole? e echilibrat si nu tata ca tine, el va mentine unita echipa PDL si nu o va da machedonilor...ca de, acum sta mai bine in sondaje!
  • Bogdan 10 May, 2010 07:49 Nu s-ar zice... Basescu are dreptate PD chiar devine partidul deconcentratelor, oricum pentru asta se afla la guvernare. Daca erau altii la fel faceau.
  • redivivus 10 May, 2010 06:01 Dna Stavrositu a realizat o combinatie fericita intre democratie si liberalism.Ceva asemanator cu combinarea de altadata intre entuziasmul comunist si spiritul practic american.Apreciem curajul de a infrunta gastile si gascutele care vor fi inlocuite dupa victoria sa cu altele.De retinut dorinta schimbarilor,proces care are loc inca de pe timpul liberalilor lui Caragiale.Este destul de usor sa schimbi oameni,mai greu mentalitatile si apucaturile.Intentia de a face poltica europeana curata,cu proiecte si termene, demonstreaza ca dnei Stavrositu ii place poezia. O asemenea politica nu exista.U.E. este la ora actuala falimentara,ca intreaga politica occidentala.Un sistem politic si economic a carui soarta depinde de grecii care vor daruri,nu are viitor.Ramane de lamurit problema valorilor.In politica se poate vorbi cel mult de merite.Esti merituos daca invingi.Din pacate,cei care au ajuns pana acum in fruntea organizatiei prin decret,n-au demonstrat nici merite nici valoare.Se poate considera ca nepotrivita expresia privind "Partidul deconcentratelor" aluzie la organizatia judeteana condusa de Banias.Daca este doar o aluzie la persoana acestuia,este a declaratie indreptatita.Daca insa se refera la PD,partidul care i-a oferit gazduire cand a plecat din PNL, este cel putin nedelicat. Poate ca dna Stavrositu va reusi sa demonstreze ca are si merite si valoare.SA-I URAM SUCCES.