Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lafarge sustine reparatiile DJ 381 prin taxa auto

ro

26 Sep, 2009 02:54 1315 Marime text

Drumul Judeţean 381 va intra în reabilitare în două -trei săptămâni, după cum au anunţat autorităţile judeţene. Există în acest sens un memoriu tehnic întocmit de RAJDP.

Într-un material publicat ieri, arătam că drumul se află într-o stare avansată de degradare, fiind plin de gropi adânci şi întinse. Practic, suprafaţa carosabilă arată ca după bombardament, având în vedere că lipsesc bucăţi mari din asfalt. În memoriul tehnic întocmit la sfârşitul lunii august, experţii Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri precizează: „Această stare de fapt se înregistrează şi pe drumul judeţean DJ 381 tronsonul Ciocârlia de Sus - Valea Dacilor - Medgidia (km 21+900-km35+018), unde îmbrăcămintea asfaltică este puternic degradată datorită (n.r. din cauza) circulaţiei vehiculelor grele, în special a celor care transportă ciment de la fabrica Lafarge Medgidia". Tronsonul care necesită intervenţie este de aproximativ 13 km.

La momentul documentării am solicitat şi punctul de vedere al reprezentanţilor Lafarge, care însă nu ne-au răspuns în timp util. De aceea publicăm astăzi poziţia oficială a conducerii companiei. „Deşi societatea noastră nu deţine flotă proprie de transport, autocamioanele fiind fie contractate de la furnizori de transport, fie aparţinând clienţilor noştri, am înţeles raţiunea şi am respectat prevederile hotărârii CJ nr. 223/2008 care instituie taxa auto la folosirea drumului judeţean 381, tocmai pentru a contribui la completarea resurselor necesare administratorului judeţean al drumurilor pentru mentenanţa corespunzătoare a acestuia", ne-a transmis Camelia Săvoiu, PR-ul companiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PUN 04 Mar, 2010 20:00 bai Nicusoare cum ai fraierit tu si cu Mazare de 10 ani jumatate din Dobrogea nu poti sa ne fraieresti si pe noi si sa ne asfaltezi DJ381 macar de la Valea Dacilor la Medgidia ca va alegem LOGOFETI pe viata ca doar voi ati mai ramas speranta dobrogenilor adevarati.