Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Mincă o cinsteşte pe soţia sa Liliana. Află de ce

ro

11 May, 2011 01:36 5155 Marime text

Liliana_Minca_175_2.jpgLiliana, soţia actualului lider al PC Constanţa, Ion Mincă, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

Fosta şefă a Loteriei Române şi candidată anul trecut pentru Parlamentul României în Colegiul 19 din capitală, împlineşte astăzi 42 de ani. Fostă Ghervasuc, Mincă a preluat funcţia de şef al Loteriei Române în 2006, în perioada Guvernului PD-PNL-PC. Ea l-a înlocuit pe Nicolae Cristea, care a fost implicat într-o serie de scandaluri financiare care s-au transformat în dosare penale la DNA. De la Loteria Română a fost schimbată în februarie 2009, chiar dacă mandatul acesteia expira pe 17 martie 2010. Pentru perioada pe care o mai avea de executat în fruntea instituţiei, Liliana Mincă a primit despăgubiri din partea conducerii Loteriei. Liliana s-a căsătorit cu Ion Mincă în 2007, nunta având loc la Mangalia.

Premierul Emil Boc a numit-o pe Liliana Mincă în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor, în locul lui Cristian Irinel Munteanu, la scurt timp după ce a plecat de la loterie, în aprilie 2009. Liliana Mincă deţine funcţia de vicepreşedinte al Partidului Conservator.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii