Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru despre lucrările stopate de pe Traian „Cred că este cazul să intru iar peste ei în control"

ro

10 May, 2011 01:23 1692 Marime text
cap_7.jpgDupă ce directorul Inspectoratului Judeţean de Constructii Constanţa, Gigi Chiru, a lăsat-o mai moale cu controalele şi cu vizitele inopinate la ceea ce ar fi trebuit să fie şantierul de lucru de pe strada Traian, constructorii care se lăudau în urmă cu câteva luni că vor stabiliza cu piloni solizi strada au reuşit doar să pună nişte grinzi metalice

Chiru a spus că până la sfârşitul săptămânii va merge într-un nou control în zonă.

Contactat telefonic, directorul IJC a precizat că după controlul la care au mers inspectorii din cadrul instituţiei la finele săptămânii trecute s-a constatat că nu s-a mai executat nicio lucrare la amplasamentul menţionat, lucrări care erau prevăzute să se finalizeze până pe 31 martie, aşa cum spunea una dintre expertizele efectuate. „Ei s-au limitat doar la sprijin cu grinzi metalice care să susţină malul şi nu piloni de susţinere, aşa cum trebuia. Până la 31 martie trebuiau efectuate aceste lucrări de intervenţie şi să ridice o parte din construcţie. Cred că este cazul să intru iar peste ei în control. Aşa ceva nu este posibil!", ne-a spus şeful IJC Constanţa.

strada_Traian_surpare_mal_2.jpgMenţionăm că în luna februarie, la câteva zile după ce Chiru ieşea public să arate că s-au început lucrările şi că până la finele lunii martie acestea trebuie să se finalizeze, conducerea Harborside Imobiliara SRL care se ocupă de realizarea proiectului mall-ulul de pe strada Traian, transmitea o informare prin care anunţa că data se referă la realizarea unei sprijiniri a structurii executate din beton, către zidul de sprijin, de pe aliniamentul străzii Marinarilor. Între timp, cu sau fără termene din partea IJC, lucrările au stagnat şi nimeni nu mai face nimic. Mai nou, chiar zilele trecute, a fost publicat anunţul privind atribuirea contractului referitor la efectuarea unei expertize tehnice pentru zona cuprinsă între strada Traian şi strada Ferdinand, cercetare care probabil va scoate la iveală aceleaşi concluzii cu privire la efectuarea lucrărilor de intervenţie în zonă pe care le-au reliefat celelalte două expertize comandate de Inspectoratul Judeţean în Construcţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii