Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezinteres total la Constanţa Candidaţii la parlamentare au lăsat panourile goale

ro

10 Nov, 2012 01:31 3902 Marime text
09_panouri_panou.jpgPrima zi a campaniei electorale a fost, la Constanţa, anemică şi plictisitoare. Nicio acţiune în forţă, niciun eveniment notabil. Atmosfera deloc caracteristică unei campanii electorale a fost desăvârşită de „nuditatea" panourilor electorale. În municipiul Constanţa, cele mai multe dintre panourile special amplasate pentru afişajul electoral au rămas goale. Doar afişele ARD şi ale PP-DD au putut fi zărite pe panourile din câteva intersecţii importante din oraş.

panouri_2.jpgAstfel, pe panoul din zona Gării Constanţa au fost lipite doar afişele cu Gheorghe Andrei, candidatul ARD pentru un mandat de deputat în Colegiul 8. Contracandidatul său din partea PP-DD, George Andrei Popescu, a putut fi văzut, şi el, pe afişe. Cu aceste excepţii, a domnit... golul. Pe panourile din zona Km 5, de la Trocadero şi de la Dacia nu era lipit, ieri după amiază, nici măcar un afiş. Şi asta în contextul în care vorbim despre cel mai important scrutin din acest an, alegerile generale, care au cea mai mare miză.

panouri_1.jpgReamintim că pentru alegerile din 9 decembrie în judeţul Constanţa candidează 80 de aspiranţi la mandatul parlamentar: 60 pentru Camera Deputaţilor, 20 pentru Senat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • v@sii 12 Nov, 2012 22:41 si la cernavoda panourile as goale dar nu cele speciale pentru ca nu ekzista ci este vorba despre cele normale doar la blocul turn era afis dela ardu pedeleului restul nema