Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la OIL Terminal (galerie foto)

ro

18 Mar, 2011 00:48 1808 Marime text
cap_6.jpgO echipă de control formată din angajaţi ai Direcţiei Regionale Vamale, ai Gărzii Financiare, ai Jandarmeriei şi ai Poliţiei a descins ieri dimineaţă la sediul societăţii OIL Terminal.

Chiar dacă conducerea agentului economic spune că nu este nimic dubios în legătură cu acţiunea de ieri, se pare că, de fapt, substraturile sunt altele. În dimineaţa zilei de ieri, mascaţii păzeau intrarea în curtea OIL Terminal. Nici angajaţii nu mai erau lăsaţi să intre sau să iasă. La un moment dat, s-a dat ordin ca salariaţii să poată pătrunde în instituţie, cu tot cu autoturismele lor, pe care le parcaseră în faţa porţii blocând-o. În timpul „vizitei" la sediul OIL, mai aveau loc descinderi şi la depozitele pe care societatea le deţine în Portul Constanţa. Mai mult, instituţiile care s-au alăturat pentru a verifica OIL Terminal au solicitat documente vamale, dar şi determinarea cantităţii de combustibil din rezervoarele societăţii. Foarte calm, directorul OIL Terminal, Silviu Wagner, a mulţumit instituţiilor statului, spunând că, odată cu finalizarea acestui control, vor curăţa numele societăţii şi că nu are nicio temere referitoare la rezultatele verificărilor. „În jurul orei 10.00, a venit o echipă de control de la Garda Financiară, Vamă, Poliţie şi Jandarmerie. Controlul priveşte inventarul total privind produsele petroliere, cât şi mişcarea acestora. Ni s-au cerut documentele vamale şi sprijinul pentru determinarea stocurilor fizice din rezervoarele societăţii. Sperăm ca acest control să ţină maxim 72 de ore. La OIL Terminal nu a mai fost niciodată un control de o asemenea anvergură. Ultimul control de acest fel l-am avut anul trecut, în semestrul I, când a venit Garda Financiară într-o acţiune de rutină", a mai spus Wagner.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 18 Mar, 2011 20:26 hotii de la oil care ne mananca banii pe dividente. ar trebui sa se intre si cu SNC-ul care nu au dat nici un divident pana acum. HOTIA CONTINUA IN FAVOAREA HOTILOR,NE-A FACUT ILIESCU MILIONARI IN FAVOAREA HOTILOR