Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darie nu este dispus sa ingroape securea razboiului cu Vrabie

ro

09 Dec, 2009 02:02 1197 Marime text

A refuzat să dea mâna cu primarul din Peştera:
Surse din cadrul PSD Constanţa ne-au declarat că în cadrul întâlnirii de taină convocate de şefii organizaţiei judeţene de partid, unii primari s-au simţit jigniţi de comportamentul mai-marilor judeţului.

Întrunirea convocată de către primarul Radu Mazăre, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa şi de către şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a avut ca scop evaluarea rezultatelor alegerilor. Cu toate acestea, ne-au declarat unii primari, edilii unităţilor administrativ-teritoriale care au obţinut rezultate sub aşteptări nu au fost certaţi de către şefii pe linie de partid, reproşându-li-se în schimb, celor cu procente mai mari, că ar fi putut mai mult decât atât.

În cadrul întâlnirii, Radu Mazăre a ţinut să-i liniştească pe membrii organizaţiei pe care o reprezintă încă, în legătură cu varianta plecării sale în Brazilia. „Nu plec nicăieri", le-a spus el primarilor.

Un incident din timpul întrunirii a adus, din nou, în prim-plan, neînţelegerile mai vechi dintre vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, şi primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie. Conflictul dintre cei doi a început în momentul în care, Cristian Darie, responsabil zonal al PSD, la Medgidia, s-a arătat nemulţumit de Vrabie, deşi acesta a depus eforturi pentru a pune pe picioare organizaţia locală din acest municipiu.

Darie a arătat că nu poate trece peste neînţelegerile avute cu Vrabie, chiar în cadrul întâlnirii de aseară, când, potrivit unor surse din PSD, a venit la locul de întrunire şi, ajungând la o masă unde se aflau mai mulţi primari, a dat mâna cu toată lumea, sărindu-l pe Valentin Vrabie, pe care, s-a făcut că nu-l vede. De precizat că primarul Vrabie se poate lăuda cu cel mai mare scor obţinut de către candidatul PSD pentru prezidenţiale în judeţ. Locuitorii din Peştera au votat cu Mircea Geoană în procent de 74,9%. Totuşi, se pare că acesta nu a fost un argument destul de important pentru ca Darie să dea mâna şi cu primarul acestei comunităţi locale.

„Din respect pentru electorat trebuia să dea mâna cu el"

„Dacă nu din respect pentru el, măcar din respect pentru electoratul din acea comună, şi tot trebuia să dea mâna cu el. Vali (n.r. primarul Vrabie) a fost destul de supărat, însă a rămas la masă din respect pentru noi (n.r. primarii)", ne-a declarat unul dintre primarii PSD prezenţi la întrunire.

Dezamăgit de gestul lui Cristian Darie, Valentin Vrabie, a spus de faţă cu Nicuşor Constantinescu şi cu restul colegilor săi, că un asemenea gest este jignitor, însă, în loc să aplaneze situaţia, Constantinescu ar fi început, la rândul său, să-l critice, pe tonu-i binecunoscut, pe primarul din Peştera. Mai mulţi dintre primarii care erau de faţă, ne-au declarat că s-au simţit jigniţi de comportamentul şefilor pe linie de partid.

L-am contactat telefonic şi pe primarul comunei Peştera pentru a-l întreba ce s-a întâmplat, însă nu a vrut să comenteze. „Caracterul meu nu îmi permite să vă spun nimic în legătură cu acest subiect", ne-a declarat Vrabie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ALEX 11 Dec, 2009 11:07 DARIE SI RESTUL SUNT NISTE COMPLEXATI CARE NU STIU SA PIARDA.DARIE DOVEDESTE CA IL DOARE IN C.. DE CEI CARE-I ADUC 75% DIN VOTURI INTR-O COMUNA.LIPSA DE RESPECT SI EDUCATIE.NU MERITA SA OCUPE O ASEMENEA FUNCTIE.MULTA BAFTA VALI
  • Mihai 09 Dec, 2009 10:08 Bafta d-le Vrabie ,nu-ti fa griji,oricine o sa plateasca ,mai devreme sau mai tarziu,timpul,asa sint astea de la psd ,ca comunisti din trecut,te trantesc cind vor ei ,nu tin cont ca ai slujit ptr. ei.Bafta si un Craciun Fericit
  • Un prieten 09 Dec, 2009 10:05 Ai vazut d-le Vrabie,ce ai patit ,daca te-ai inhaitat cu hoti si cu perversi,nu puteai sa intri in alt partid,asa sint ei stii doar ca ai trait tu ca simine fac cum faceau Comunisti ,te trantesc cind vor ei nu tin cont de nimic,astea sint cei de la Psd,mai cunosc si alte cazur,iti dau un sfat prietenesc,schimba-ti partidul cit mai e timp,tu esti Tanar si trebuie sa le ceri socoteala.Bafta si Sarbatori fericite.