Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Dragomir nu ar vrea la Munca, pe motiv ca s-ar desfiinta

ro

08 Oct, 2009 03:31 4407 Marime text

daniela_dragomir.jpgDaniela Dragomir a fost propusă de organizaţia judeţeană PD-L Constanţa pentru Direcţia de Muncă, Familie şi Protecţie Socială, dar a respins oferta.

Au existat în interiorul filialei voci care au susţinut că Daniela Dragomir refuză postul de şef la Direcţia de Muncă, pe care l-a deţinut şi în anii trecuţi, pe motiv că îi este bine în funcţia de director juridic al Oil Terminal. Însă, se pare că motivul care a determinat-o pe Daniela Dragomir să respingă nominalizarea este cu totul altul. Ea ar fi declinat oferta de a fi din nou şefă peste Direcţia de Muncă întrucât ar fi apărut unele informaţii de la Ministerul Muncii, potrivit cărora instituţia ar urma să se desfiinţeze şi să se comaseze cu Agenţia de Prestaţii Sociale. În acest context, nu este exclus ca adevărul să fie pe undeva la mijloc, ţinând cont de faptul că postul de şef la Direcţia de Muncă păleşte în comparaţie cu cel de director juridic al Oil Terminal.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nu-i corect 08 Oct, 2009 11:54 Iata un "PD-List" care mai are si tupeul si posibilitatea de a alege.Cat a muncit asta in PD-L si in ce organizatie,ca din surse sigure stiu ca la Constanta nu a activat. Eu,de un an muncesc pt. PD-L si astept,pt. ca mi s-a spus sa muncesc mai intai si apoi sa am pretentii.Dar asta de ce are pretentii,are macar carnet de membru PD-L?Va spun eu ca nu are pt. ca se da intotdeauna cu cei de la putere.Sa-i fie rusine ei si celor care o tot propun.