Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a schimbat Mazare hotararea data de Nicusor?!

ro

22 Aug, 2009 19:45 2623 Marime text
deschidere.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Radu Mazăre a declarat marţi seară, în emisiunea Realitatea te priveşte, difuzată pe Realitatea TV că nu este de acord cu hotărârea pe care prim-vicepreşedintele structurii politice pe care o conduce, Nicuşor Constantinescu a semnat-o împotriva ziarului ZIUA de Constanţa.

„Am să analizez hârtia, despre care am aflat abia aseară şi vă voi da un răspuns. Nu sunt de acord cu ea. Nu-mi place. Nu sunt de acord. Nu este stilul meu, mai ales că este vorba de banul public. Şi dacă este aşa o voi răsuci. Dacă este aşa şi se referă la banul public, în nici un caz nu este o chestiune corectă şi voi reveni", a declarat Mazăre în emisiunea Andreei Creţulescu. Ajuns înapoi la Constanţa, Mazăre consideră că a reparat neregula lui Constantinescu. „Am vorbit cu secretarul partidului de la Constanţa şi i-am spus să redacteze una în care să fie explicit faptul că publicitatea se referă numai la publicitatea făcută de către partid, în nici un caz administrativă. Nici nu poate să dea partidul un ordin legat de publicitatea administrativă făcută de primari, întrucât ea se face la licitaţie. Hotărârea veche nu a fost explicită. Nici nu are cum primarul să facă o licitaţie şi să spună că ZIUA nu participă. Este ilegal", a declarat şeful PSD-ului local. Reamintim că şeful CJC a trimis primăriilor conduse de PSD-işti o hotărâre semnată pe 31 iulie a.c.  prin care interzice ca „aleşii locali de pe Listele PSD la alegerile locale din 1.06.2008 să încheie contracte de publicitate cu ziarul ZIUA de Constanţa". Sau, în caz că există, să le rezilieze.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Corino fi mai atenta ca ai dat cu bata/n balta 22 Aug, 2009 16:30 Reciteste fraza ca ai scris/o cu picioarele: "Reamintim că şeful CJC a trimis primăriilor conduse de PSD-işti o hotărâre semnată pe 31 iulie a.c. prin car se cere ca toţi „aleşii locali de pe Listele PSD la alegerile locale din 1.06.2008 să încheie contracte de publicitate cu ziarul ZIUA de Constanţa".