Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administraţie decide soarta OIL Terminal

ro

09 May, 2011 01:02 1746 Marime text
sedinta_oil_Oil_terminal_sediu.jpgAstăzi, de la ora 15.00, Consiliul de Administraţie al OIL Terminal se va întruni pentru a decide viitorul companiei.

Aşa cum ZIUA de Constanţa a relatat săptămâna trecută, directorul OIL Terminal, Silviu-Ioan Wagner, a anunţat că CA-ul a hotărât reducerea săptămânii de lucru de la cinci la patru zile, pentru a combate efectele produse de criza financiară. Mai mult, la acea dată, Wagner a subliniat faptul că situaţia financiară a companiei nu este tocmai roz, însă speră ca măsurile anti-criză să nu fie necesare mai mult de două luni. Miercurea trecută, angajaţii OIL Terminal, nemulţumiţi de decizia patronatului, au ieşit în curtea companiei şi au făcut scandal. Evenimentul s-a lăsat cu ceva dosare penale pentru cei care au produs pagube materiale şi au instigat la violenţă.

În cadrul manifestaţiei au fost distruse câteva uşi şi geamuri. Consiliul de Administraţie trebuia să se reunească vineri, la ora 12.00, însă întâlnirea a fost amânată pentru astăzi, la ora 15.00. Administratorii vor hotărî dacă vor menţine decizia care reduce săptămâna de lucru la patru zile, dacă vor alege varianta restructurărilor sau vor găsi o altă variantă care să permită menţinerea OIL Terminal pe linia de plutire din punct de vedere financiar, în condiţiile în care primele trei luni ale anului au fost finalizate în deficit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii