Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii judeteni PD-L au parasit sedinta CJC

ro

19 Dec, 2009 02:09 1473 Marime text

cap_2.jpgŞeful CJC a refuzat să le răspundă la întrebările legate de un proiect

Adversitatea politică dintre PSD şi PD-L s-a adâncit tot mai mult la nivelul Consiliului Judeţean Constanţa. Amintindu-le ironic mereu, că sunt în minoritate, preşedintele instituţiei, Nicuşor Constantinescu nici măcar nu se mai sinchiseşte să asculte întrebările aleşilor PD-L când aceştia cer explicaţii cu privire la modul în care se cheltuiesc banii publici.

Şeful CJC s-a făcut, în şedinţa CJC de ieri, că nu îl vede pe consilierul PD-L Adrian Gheorghiţă, atunci când acesta s-a ridicat în picioare pentru a cere explicaţii în legătură cu un proiect. Este vorba, mai exact, despre proiectul de hotărâre cu nr. 13 de pe ordinea de zi a şedinţei, privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Amenajarea Parcului public I N Roman şi împrejmuire", faza PT+DDE.

consilieri_pdl.jpgConsilierul judeţean Gheorghiţă s-a ridicat în picioare pentru a cere explicaţii în legătură cu acest proiect, înainte de a se vota proiectul de hotărâre anterior, însă şeful CJC s-a făcut că nu-l vede. Constantinescu a susţinut ulterior că Gheorghiţă nu ar fi ridicat mâna să se înscrie la cuvânt, aşa cum prevede regulamentul. În timp ce alesul PD-L aştepta să-i fie dat cuvântul, şeful CJC a citit proiectul pentru care pedelistul aştepta explicaţii şi s-a supus la vot. Abia după ce s-a votat, Constantinescu l-a auzit pe Gheorghiţă spunând că voia să ia cuvântul pentru a solicita unele lămuriri. Răspunsul şefului CJC a fost uluitor: „S-a votat domnule consilier. Îmi pare rău. Dacă nu vă înscrieţi la cuvânt... Eu să visez ce doriţi să spuneţi?! Dacă nu v-aţi înscris la cuvânt... Aici nu sunteţi la Barou", a spus preşedintele CJC făcând referire la profesia şefului grupului consilierilor judeţeni PD-L. În momentul în care democrat-liberalul a văzut că nu e chip să obţină un răspuns lămuritor de la şeful CJC a spus că grupul PD-L va părăsi sala de şedinţe, catalogând drept abuz atitudinea lui Constantinescu. „Şi-aşa sunteţi mulţi", a comentat pe un ton zeflemitor şeful CJC la ieşirea din sală a pedeliştilor. După ce a părăsit sala, Adrian Gheorghiţă a precizat că voia să îl întrebe pe preşedintele CJC de ce s-a alocat suma de 500.000 euro, pentru amenajarea unei suprafeţe de 3.000 mp, cât are parcul din faţa Bibliotecii Judeţene. „Vom face plângere penală pentru abuz în serviciu", a încheiat Adrian Gheorghiţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dd 20 Dec, 2009 00:00 impuscacati-l pe nemernucul ala, ba... da in tara asta, chiar nimeni nu vede. Ziarele duduie de articole de genul acesta sau chiar mai "grele" si nimeni nu se autosesizeaza. Jos ci clanul mazare, jos ologarhia si prostitutia din primarie... La jilava cu voi, blocati avioanele catre brazilia sa nu dam posibilitatea clanului sa fuga.