Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au rezolvat „săgeţile" lui Mazăre la Bucureşti?

ro

10 Sep, 2012 01:00 2704 Marime text
sageti.jpgŞeful PSD-ului constănţean, Radu Mazăre, primarul Constanţei, şi-a trimis „soli" la Bucureşti, în posturi importante ale actualului Executiv.

Doi secretari de stat, dar şi multe relaţii - cu asta se „laudă" Constanţa. Dar ce au reuşit să facă ei?

Cristian Bărhălescu s-a descurcat de minune în favoarea actualei administraţii publice locale şi, mai presus de orice, i-a împlinit o dorinţă lui Mazăre. De când a ajuns la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Bărhălescu a rezolvat ca municipalitatea să primească înapoi Cazinoul. MDRT preluase clădirea pentru un an, pentru reabilitare. Cum termenul a trecut iar lucrarea nu a început, Mazăre îşi cere clădirea îndărăt pentru a o scoate la vânzare, aşa cum plănuise de la bun început.

Nici fostul consilier personal al edilului de Constanţa, Valentin Răducu Preda, nu stă mai rău la capitolul... succesuri. Din fotoliul de secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Preda a semnat numirile mai multor directori de instituţii importante în plan local: Administraţia Porturilor Maritime, Administraţia Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu. PSD-iştii locali se pot lăuda că au obţinut şi şefia altor două instituţii importante: Inspectoratul în Construcţii şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Dacă la ISC, instituţie aflată în subordinea primului ministru, s-a întors Florentin Ion, la OCPI a fost numit Marian Mazilu. Numele acestuia a fost menţionat în dosarul retrocedărilor ca şef al SC Topocad Serv. Instituţia se află în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, condus de Mircea Duşa, un apropiat al grupului de parlamentari social-democraţi constănţeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii