Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulevardul IC Brătianu intră în reparaţii capitale pentru trei luni

ro

08 Dec, 2012 00:00 5324 Marime text

04_ic_bratianu.jpgBulevardul I. C. Brătianu va intra, în primăvara anului viitor, în reparaţii.

Este vorba despre zona cuprinsă între Pod Butelii şi ieşirea din Constanţa. Anunţul a fost făcut ieri de Mugurel Voinea, inginer şef în cadrul SCIL Confort Urban.

„În primăvară (n.r. - intră în reparaţii). Am amânat această reparaţie pentru că era trafic mare de tiruri. Odată cu intrarea în reparaţii a Podului IPMC, ne permitem să facem reparaţie capitală pe Brătianu, până la ieşirea din oraş. Exact cum este de la Ferdinand până aici. Cu amenajări, cu parcări unde se poate. Unde nu se poate, o să creăm nişte parcări pe trotuar, lăsând şi separat un trotuar pentru pietoni", a explicat Voinea.

Potrivit declaraţiilor reprezentantului SCIL Confort Urban, „lucrările vor costa destul de mult", dar nu se cunoaşte cât anume încă. „Vor dura mult lucrările. E o lucrare grea, cea mai grea de anul viitor, în program. Aproape trei luni o să dureze lucrarea asta, cu restricţii de circulaţie", a conchis Mugurel Voinea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dascalu Ion 13 Dec, 2012 18:22 Corect, sa se faca, orce lucru facut e bun facut. ramine la altii care vor veni dupa noi.
  • Dascalu Ion 13 Dec, 2012 18:22 Corect, sa se faca, orce lucru facut e bun facut. ramine la altii care vor veni dupa noi.
  • Blioju Iuri 08 Dec, 2012 12:45 Intentia este de salutat, ramine de realizat.Orasul Constanta, trebuie sa arate ca un oras european, suntem in Europa. Foarte bine sau facut parcarile de pe bulevardul Tomis, dar maitrebuie in dreptul bisericii Sfintului Haralamb, de linga blocul 5B, vizavi de PECO Petrom, trotuarul de linga biserica este prea mult iesit in bulevard,trebuiesc scosi copaceii aia mici uscati de linga zidul bisericii, si facut trotuarul exact din zid, asa la vre-un 1m este destul nu este circulat. Iar plopii incepind de la blocul 5B/4B/3B/2B si cel de linga chioscul de ziare din intersectie Tulcei cu Tomis, sunt uscati , sunt in total vreo 35 de arbori, cind bate vintul mai tare numai crengi cad pe oameni, si pe copii care merg la scoala. Aceeiasi problema este pe strada Adamclisi, incepind de la piata Brotacei pina la intesectia cu Soveja , toti plopii si alti arbori uscati trebuiesc taiati, si facute niste parcari, pentru fluidizarea traficului. Bine ar fi daca s-ar face treceri subterane de intersectii, am vazut in Sofia,Belgrad,Bucuresti, Iasi astfel de treceri, cel mai bun lucru, fluidizezi traficul, auto, fiindca sunt masini multe in oras. Si o sosea de coasta este bine venita, este necesara pentru orasul nostru.Intre Mamaia si Navodari, sa se dubleze benziile de circulatie si una de urgenta, sunt necesare. Am incredere in conducerea orasului, sa fim si noi europeni sa ramina ceva si nepotilor nostri.