Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu „TVR spune ca nu mai poate stabili datele dezbaterilor

ro

01 Dec, 2009 01:06 1744 Marime text
cap4.jpgBăsescu: „TVR spune că nu mai poate stabili datele dezbaterilor; Sassu e în subordinea lui Geoană"

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că l-a chemat pe Mircea Geoană la dezbaterea de la Parlament, pentru că TVR a anunţat că nu mai poate stabili datele celor două dezbateri convenite pentru luni şi vineri, şeful statului afirmând că Alexandru Sassu a intrat în subordinea intereselor liderului PSD.

Băsescu: TVR spune că nu mai poate stabili datele dezbaterilor; Sassu e în subordinea lui Geoană

El a spus că a făcut invitaţia către Geoană, deoarece a primit o scrisoare în care TVR informa că nu mai poate stabili datele celor două dezbateri convenite, la invitaţia televiziunii publice, pentru luni şi vineri, pentru că trebuie să se adreseze Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului în acest sens.

„Domnul Sassu a intrat adânc în subordinea intereselor mogulilor şi ale lui Geoană. Cer TVR ca, fără să mai aştepte aprobarea, să menţină programul pe care l-am confirmat la solicitarea TVR", a mai afirmat Traian Băsescu.

Televiziunea Publică a trimis, marţi, staff-urilor de campanie ale candidaţilor rămaşi în cursa pentru alegerile prezidenţiale invitaţia ca Traian Băsescu şi Mircea Geoană să participe la cel puţin două confruntări în studiourile TVR, informează Societatea Română de Televiziune (SRTv).

Dezbaterile, propuse de TVR pentru 30 noiembrie sau 1 decembrie şi pentru 4 decembrie, se vor organiza cu respectarea prevederilor legale în vigoare, potrivit comunicatului SRTv.

„Iniţiativa SRTv vine ca urmare a interesului manifestat de public pentru organizarea de confruntări directe între candidaţi şi din dorinţa de a sprijini o prezenţă la vot cât mai mare la alegerile prezidenţiale", precizează Televiziunea Română.

{mos_ri:Traian Basescu} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Devorattor 01 Dec, 2009 22:45 Mai termianti dracului voi astia, sustinatori si pupatori in fund ai lui Basescu! Va credeti anticomunisti, dar in realitate sunteti atat de prosti incat nici macar pt cine sau ce luptati nu aveti habar! Iliescu este in prezent un batran senil de peste 80 de ani si care abea isi mai taraste fundul, pkus de asta nici mostenitori nu are. In cazul asta, pt cine ar mai putea sa fure Iliescu si pe cine ar mai putea sa sperie decat pe niste indobitociti demni de mila, cum sunteti voi, slavii PD-L ?
  • gigel 01 Dec, 2009 10:24 noi suntem singurii vinovati daca iliescu va mai avea un cuvant de spus in aceasta tara,pacat de parintii nostrii care si-au dat viata impotriva bolsevismului - noi le anulam jertfa printr-un simplu vot,.. asa sa ne ajute Dumnezeu !