Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI verifica averea ministrului Nemirschi

ro

16 Jun, 2009 21:33 1767 Marime text
nicolae-nemirschi_.jpgAgenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a autosesizat şi verifică averea lui Nicolae Nemirschi, după ce în declaraţia de avere a acestuia au fost descoperite "o serie de inadvertenţe", au declarat, agenţiei MEDIAFAX, surse din instituţie. 

„Instituţia noastră s-a autosesizat, în urma comparării unor materiale de presă publicate ieri (luni, n.r.) pe tema celei mai recente declaraţii de avere a domnului Nemirschi cu documentul în sine, publicat pe site-ul Guvernului. Investigaţia în ceea ce-l priveşte pe domnul Nemirschi va începe cât de curând", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Ministrul Mediului Nicolae Nemirschi a trecut în declaraţia de avere din 15 iunie o casă de vacanţă în comuna constănţeană Topalu, în suprafaţă de o sută de metri pătraţi, despre care, deşi spune că a cumpărat-o în 2006, nu a scris nimic în declaraţia anterioară, completată la începutul acestui an. În documentul datat luni, 15 iunie, mai apare şi un teren agricol, în suprafaţă de aproape două hectare, despre care Nemirschi menţionează că i-a fost donat soţiei sale în cursul anului 2009, deci după preluarea mandatului său în Executiv.

Mediafax

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pentru A.N.I. 17 Jun, 2009 11:31 Poate nu ar fi lipsit de interes ca, aceasta structura sa verifice si declaratiile de avere ale "unor" directori din Primaria Constanta care, in catva ani(de la angajarea in Primarie),au reusit sa se imbogateasca intr-un ritm "geometric"(si-a schimbat 2-3 case, si-a schimbat 2-3 masini, i-a lua casa fiului, si-a angajat sotia la "stat", dupa ce a luat salarii compensatorii de la un alt loc de munca, si-a achizitionat un "mic" iaht, iar pensia de la armata, o foloseste pentru a "pune" benzina in rezervor,etc.).Si asta numai pentru ca, in 1997, a intrat in "clanul" Mazare.