Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajari la Primaria Cernavoda

ro

05 Jun, 2010 13:42 5514 Marime text
Primăria oraşului Cernavodă, organizează concurs în data de 5 iulie, ora 10.00-proba scrisă şi pe 7 iulie, la aceeaşi oră, interviul, pentru ocuparea funcţiei publice vacante de inspector/asistent/3, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, Biroul Corp Control.

Condiţii specifice pentru înscriere la concurs: studii universitare de licenţă absolvire cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime în specialitate de minim un an.

Un alt post liber, tot de inspector/asistent,este la Direcţia Urbanism Patrimoniu-Birou Administrare Domeniu Public şi Privat. Şi aici sunt necesare studii universitare şi vechime de cel puţin un an. La aceeaşi direcţie mai este liber un post de inspector principal/3 unde pe lângă studii mai sunt necesari şi cinci ani de vechime. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile la Primăria Cernavodă. Şi pentru aceste ultime funcţii vacante concurs are loc în data de 5 iulie, ora 10.00-proba scrisă şi pe 7 iulie, la aceeaşi oră, interviul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii