Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigarete „negre"

ro

23 Jan, 2013 20:21 1147 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei cetăţeni români care ofereau spre comercializare, respectiv încercau să introducă în ţară 2.720 de ţigarete netimbrate sau cu timbru de Republica Serbia fără documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa au acţionat pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun.

În urma unei acţiuni desfăşurate într-o piaţă agroalimentară din municipiul Constanţa, a fost identificat V.M.F., în vârstă de 26 de ani, care oferea spre comercializare 780 de ţigarete netimbrate, de provenienţă magazin duty-free, fără documente legale.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.30, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.V., în vârstă de 51 de ani, la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Republica Bulgaria.

În urma controlului au fost descoperite ascunse pe bancheta din spate 1.000 de ţigarete cu timbru de Republica Serbia, pentru care şoferul domiciliat în municipiul Slobozia nu a putut prezenta documente justificative.

Ieri, în PTF Vama Veche au fost efectuate formalităţile de control asupra unui autocar ce se întorcea în ţară din direcţia Turcia. În bagajele personale ale unei persoane de sex feminin, M.L., de 44 de ani, domiciliată în municipiul Constanţa, au fost descoperite ascunse 940 de ţigarete netimbrate, fără documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 2.720 de ţigarete şi au aplicat fiecărei persoane o sancţiune contravenţională de 1.000 lei, conform Legii 12/1990 republicate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii