Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 11 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nasul Papadumitru a mai luat un contract la CN ACN

ro

04 Aug, 2010 00:50 2540 Marime text
ACN_sediu.jpgFirma lui Alexandru Papadumitru, Al Stom Company, a mai câştigat o licitaţie la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA.

Al Stom va primi de la instituţia condusă de PDL-istul Valentin Ilie Zeicu 202.804 lei fără TVA pentru „stabilizarea la partea superioară a taluzurilor de pe malul drept natural Canal Dunăre Marea Neagră, deasupra cotei km 41+650 - 41+854". Contractul cu nr. 11364/606 a fost semnat pe 21 iunie, Al Stom Company fiind unicul ofertant la licitaţie. Ciudat este că anunţul de atribuire nr. 88596/02.08.2010, postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice nu precizează şi care a fost valoarea estimată de autoritatea contractantă, aşa cum se procedează în mod normal. Firma lui Papadumitru este deja o obişnuită a lucrărilor scoase la licitaţie la CN ACN-ul lui Zeicu. Spre exemplu, societatea a mai câştigat o lucrare, în valoare de aproape 4 milioane de lei pentru „protecţie şi consolidare a taluzurilor Km 41+500 - 44 + 000 mal drept Canal Dunăre - Marea Neagră între cota +10 mrMB şi cota terenului natural". Al Stom Company a trecut la PDL-istul Zeicu după ce a avut o colaborare fructuoasă cu Direcţia Apele Române Dobrogea Litoral în vremea în care aceasta era condusă de PSD-istul Laurenţiu Marin. Aşa cum vă prezentam într-o ediţie trecută, Alexandru Papadumitru l-a năşit week-end-ul trecut pe Alexandru Cârlig, fiul răposatului Ioan Cârlig. Ginerele este director general al societăţii Al Stom Company.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oricine 04 Aug, 2010 10:01 Ce v-am spus eu ca o sa mai scrieti de hotul asta de Zeicu.A facut ce a facut pe la PC a vazut ca nu iese mai nimik si a trecut la PDL.Aici continua hotiile incepute cand era la Petromin de jecmanea marinarii.De ce DNA-ul nu cerceteaza acest corupt???De cine este protejat Zeicu??? Institutiile statului de ce nu se autosesizeaza sa cerceteze averea acestui tovaras?? Poate cineva va face lumina si in acest caz.