Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Dorel Popa este noul comandant al IPJ Constanta

ro

19 May, 2010 02:55 5224 Marime text
cap_4.jpgPrin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, ieri, comisarul-şef de poliţie George Dorel Popa a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Anterior, acesta a ocupat postul de consilier diplomatic pe afaceri interne la Ambasada României în Polonia, în perioada 2004 - 2010, a fost şeful Poliţiei Basarabi timp de doi ani şi ofiţer de poliţie rutieră şi de cercetare penală în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în perioada 1994 - 2001.

Popa George Dorel este absolvent al Facultăţii de Drept şi al Cursului Postuniversitar cu specializarea Drept Penal, ambele din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", Bucureşti.

De asemenea, a absolvit cursurile de Masterat în domeniul Transporturi Maritime, în cadrul Universităţii de Marină Civilă Constanţa, şi cele de doctorat în economie (domeniul spălarea banilor), în cadrul Academiei Române, în 2006.

politie_adrian_rapotan_toba_petre_popa_george_cabulea_nicolae_dorin_colidiuc_online.jpgEste absolvent al cursului de „Management al Situaţiilor de Criză", CEPOL, Varşovia.

Conform chestorului principal de poliţie, Petre Tobă, această împuternicire este doar provizorie, urmând ca, cel târziu în luna iunie, să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului.

Comisarul-şef şi-a propus să scadă rata criminalităţii în judeţul Constanţa, pe care a catalogat-o peste media naţională, să combată contrabanda cu tutun şi să asigure siguranţa cetăţenilor pe toată durata sezonului estival.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • amrin 19 May, 2010 00:02 e tare de tot tipu ce draq cauta la constanta?