Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furturi în Hârşova

ro

19 Nov, 2011 01:00 848 Marime text

În urmă cu două zile, la ora 13.00, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că în perioada 14-17.11.2011, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o gradină situată pe strada Tabiei un număr de şase baloturi de lucernă cauzându-i un prejudiciu în valoare de 72 de lei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului în urma cercetărilor efectuate au identificat ca suspecţi de comiterea faptei pe Cornel Constantin D., de 18 ani, şi Regep A., de 21 de ani, ambii din oraşul Hârşova. Cu ocazia extinderii cercetărilor, în scopul documentării întregii activităţii infracţionale, s-a stabilit că cei doi mai sunt suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt, de deşeuri feroase în dauna unui alt localnic, faptă înregistrată iniţial cu autori necunoscuţi.

Prejudiciul cauzat prin comiterea celor două fapte, în valoare de 320 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii