Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevul mort in BMW, singurul „neprezentat" la Mircea

ro

06 Jul, 2009 01:37 1448 Marime text
Pe lista cu rezultatele sesiunii  iunie - iulie 2009 a bacalaureatului, afişată sâmbătă seara în curtea Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, figura şi Cristian Adam Mărgulescu, elevul care a murit săptămâna trecută în tragicul accident de pe bulevardul Aurel Vlaicu. 

Însă, în dreptul său, la poziţia 190, scria „neprezentat". Trei probe trecute şi alte trei la care n-a mai apucat să-şi arate cunoştinţele acumulate. Olimpic la informatică şi premiant la concursurile de matematică, elevul, şofer al BMW-ului care ia adus moartea, luase 7 la proba de limba şi literatura română oral, 8,25 la proba scrisă şi 10 la cea de engleză oral. A fost singurul dintre cei 341 de elevi înscrişi care nu avea în dreptul său „reuşit".

Cristian Adam a fost înmormântat exact în ziua în care trebuia să-şi dea examenul la matematică. Şi-a presimţit sfârşitul, pentru că, în ziua anterioară nenorocirii, i-a spus mamei sale că trăieşte ca în ultima zi.

Îşi luase permisul de conducere pe 5 ianuarie, la puţin timp după împlinirea majoratului, iar cu câteva zile înainte de accident poliţiştii de la Rutieră i l-au suspendat pentru viteză excesivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii