Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciobanu, disperat sa iasa din arest

ro

24 Nov, 2009 01:23 1465 Marime text
cap3.jpgMarius Ciobanu, fostul director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa judecat pentru fapte de corupţie, încearcă prin toate mijloacele să iasă din arest.

După ce magistraţii Tribunalului i-au respins încă de la prima înfăţişare în proces cererea de eliberare provizorie sub control judiciar, Ciobanu s-a adresat Curţii de Apel, cu aceeaşi solicitare. Astfel, judecătorii Curţii sunt chemaţi mâine, din nou, pentru a-şi da cu părerea dacă fostul adjunct ITM prins cu mită poate fi lăsat în libertate, fără a mai reprezenta un pericol pentru societate. Potrivit DNA, pe octombrie 2009, Ciobanu a pretins de la un denunţător, administrator al unei societăţi comerciale, o sumă de bani neprecizată, pentru ca, în schimb, să intervină pe lângă un subordonat de-al său care să soluţioneze în mod favorabil denunţătorului o plângere referitoare la nerespectarea de către firma denunţătorului a legislaţiei referitoare la raporturile de muncă.

Patru zile mai târziu, Ciobanu a fost prins în flagrant imediat după primirea sumei de 2.500 de lei de la denunţător. Pe tot parcursul cercetării, Ciobanu a negat că ar fi solicitat banii în folosul propriu şi a explicat că îi ceruse pentru cel care formulase plângerea împotriva denunţătorului, pentru a se împăca.

{mos_ri:Marius Ciobanu} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii