Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au condus în stare de ebrietate

ro

09 Oct, 2012 01:00 1012 Marime text
Poliţiştii din Negru Vodă îl cercetează în stare de libertate pe Liviu N. (35 ani), din Mangalia, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost depistat şi scos din trafic pe DJ 391, ocazie cu care s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii Secţiei 9 Rurale îl cercetează în stare de libertate pe Marius M.I. (29 ani), din localitatea Chirnogeni, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost depistat şi scos din trafic pe raza localităţii Comana. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia îl cercetează în stare de libertate pe Ilie M. (49 ani), din localitatea 23 August, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost depistat şi scos din trafic pe raza localităţii 23 August, ocazie cu care s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din Mircea Vodă cercetează în stare de libertate pe Nicolae P. (32 ani), din localitate, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost depistat şi scos din trafic pe raza localităţii Satu Nou, ocazie cu care s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii