Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului

ro

10 Dec, 2010 02:07 1692 Marime text
cap_4.jpgAstăzi, de la ora 12.00, va avea loc o prezentare a specializărilor Chimie şi Inginerie Chimică

La Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului au loc, săptămâna aceasta, Zilele Porţilor Deschise. Evenimentul anticipează marea campanie de prezentare a ofertei educaţionale a Universităţii Ovidius, ce va avea loc în luna martie 2011.

Universitatea_Ovidius_sediu.jpgZilele Porţilor Deschise se desfăşoară în două etape. Pe 7 decembrie, a avut loc întâlnirea cu elevii de liceu interesaţi de specializările Fizică şi Electronică, iar astăzi, va avea loc cea de-a doua parte a Porţilor Deschise, în care se vor prezenta specializările Chimie şi Inginerie Chimică. Întâlnirea cu liceenii şi cu profesorii lor va avea loc începând cu ora 12.00, în Aula Magna a Universităţii Ovidius, la sediul din bulevardul Mamaia nr. 124.

„Sub cupola generoasă a aniversării semicentenarului Universităţii Ovidius, fiecare facultate încearcă să se prezinte în faţa comunităţii. Datorită sugestiilor primite de la colegii din învăţământul preuniversitar, am decis să ne deschidem porţile puţin mai devreme, pentru a-i informa din timp pe elevii de liceu asupra oportunităţilor pe care facultatea noastră le oferă. La întâlnirea cu elevii, vom face o prezentare generală a facultăţii, a cadrelor didactice, a preocupărilor de cercetare, a parteneriatelor cu angajatorii, urmată de o vizită în laboratoare, unde vor avea loc discuţii cu studenţii, astfel încât tinerii să poată lua contact direct cu facultatea noastră", a declarat decanul Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului, prof. univ. dr. Mihai Gîrţu.

O manifestare de aceleaşi proporţii a fost organizată recent şi de Facultatea de Farmacie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii