Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie „Inmanez 35 de dispozitii de incetare a activitatii“

ro

12 Aug, 2010 00:00 1503 Marime text
pestera_valentin_vrabie.jpgPrimarul comunei Peştera s-a despărţit ieri, de 35 dintre angajaţii din subordinea Primăriei, ca urmare a prevederilor Ordonanţei nr. 63/2010.

Edilul ne-a declarat că i-a fost dificil să înmâneze oamenilor actele de încetare a activităţii, însă nu a avut de ales. „Astăzi înmânez 35 de dispoziţii de încetare a activităţii. Este dificil şi va fi greu în continuare şi pentru cei care rămân, pentru că după tăierea sporurilor şi diminuarea salariilor oamenii rămân cu mai nimic. Sunt persoane care au în întreţinere mai mulţi copii şi rate la bănci“, ne-a declarat primarul Valentin Vrabie. Edilul a adăugat însă, că din puţinii bani care le mai rămân angajaţilor Primăriei Peştera, o bună parte sunt nevoiţi să mai plătească lunar două milioane lei vechi pe navetă, pentru că locuiesc la Medgidia.

Din cei 35 de angajaţi ale căror posturi au fost restructurate, 31 provin de la Serviciul Comunitar de Utilităţi Publice, care s-a desfiinţat integral, trei de la Poliţia Comunitară şi unul din aparatul propriu al Primăriei. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii