Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţia din PSD nu este pe gustul lui Mazăre „Este o ţigăneală românească despre care nici nu-mi face plăcere să vorbesc"

ro

09 Nov, 2011 03:28 1025 Marime text
Cearta dintre Mircea Geoană şi actuala conducere a Partidului Social Democrat îl nemulţumeşte pe Radu Mazăre, şeful organizaţiei judeţene a partidului.

Aceste descrie întreaga situaţie ca fiind „o ţigăneală". „Aţi văzut că nu m-am băgat, nu prea îmi place.

Am spus că trebuie să se retragă după ce a pierdut preşedinţia, dacă vă mai aduceţi aminte. Mi se părea o chestiune normală şi corectă. Trebuia să se retragă atunci, să nu mai candideze, să recunoască faptul că nu a fost o reuşită şi să lasă loc la altul. Aşa se face în viaţă. Nu am urmărit ce se întâmplă, dar sunt nişte lucruri acolo care nu sunt normale, care nu îmi plac, nu ştiu, nişte ţigăneli care nu ar trebui să existe. O ţigăneală românească despre care nici nu-mi face plăcere să vorbesc. Nu-mi place ţigăneala, este bine să nu mai existe ţigăneală. Dacă omul nu reuşeşte să înţeleagă, trebuie să plece unul dintre ei, ca să se înţeleagă", a declarat primarul Constanţei.

Nu îl interesează dacă pleacă Geoană la UNPR, aşa cum se zvoneşte, nici nu ştie ce se va întâmpla cu PSD.

„Este bine să nu mai existe această ţigănie, să nu mai existe acest circ. Deocamdată, circul este în ograda PSD-ului şi îl face Geoană, cu actualul preşedinte şi cu actuala conducere a PSD-ului. Cine ar putea să plece? Or să plece Geoană, ori să plece actuala conducere. Eu prefer să plece Geoană, că a mai fost o dată şef şi am văzut ce rezultate a dat. Dacă oamenii ăştia vor avea rezultate la fel ca Geoană, şi ăştia trebuie să ia drumul lui Geoană", a continuat Radu Mazăre. Cât despre numirea lui Titus Corlăţean la şefia Senatului... Radu Mazăre a declarat: „Nu m-am mai certat cu Corlăţean, dar aş fi văzut pe cineva mai tăios şi mai reprezentativ la şefia Senatului. Mi se pare o soluţie nici prea prea, nici foarte foarte."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii