Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sef la PD-L Constanta in 2010 Noul Mitroi sau acelasi Banias?!

ro

12 Jan, 2010 22:46 2319 Marime text

mitroi.jpgMilena află din calcule numerologice că nici unul nu câştigă, se distrug amândoi. Ba chiar zice: când doi se bat, al treilea câştigă. Cine e al treilea?

2010 aduce vreme frumoasă la început de an. Iarna pândeşte abilă din spatele fiecărui copac desfrunzit, al fiecărui fir proaspăt de iarbă ivit curajos din pământul acum dezgheţat.

La fel în politică. Alegerile au trecut. Ne aşezăm în fotolii comod visând o economie renăscută, un minister al finanţelor mai înţelegător, un minister al sănătăţii mai grijuliu, un minister al culturii implicat şi serios. Pare că cei de la guvernare lucrează, acum, după ce confruntările s-au terminat. Ştim însă că nu se vor termina niciodată.

La finele anului trecut PD-L a jubilat. La început de an democrat-liberalii constănţeni sunt agitaţi, îngrijoraţi. Cel puţin doi dintre ei au emoţii mari: Mircea Banias şi Florin Mitroi. Inteligenţi, luptători, ambiţioşi, cu realizări notabile. Fiecare îşi doreşte victoria deplină. La Constanţa înseamnă şefia organizaţiei judeţene a PD- L. Alegerile la nivel judeţean se vor desfăşura în primăvară, probabil.

Numerologia ne ajută

Numerologia care poate deveni prietena fiecăruia dintre noi. Ne ajută să calculăm şansele celor doi candidaţi dar şi să aflăm trăsături de caracter şi comportament ale acestora. Nu se referă numai la potentaţii zilei. Ea dezvăluie adevăruri pentru fiecare dintre noi. Uneori, dacă ai datele de naştere ale prietenului tău, sună-mă, dă-mi datele lui de naştere, în secret că s-ar putea să-ţi calculez şi să-ţi transmit s-o laşi mai uşor că are alte interese ori că se uită după mai multe fete, ori că, DOAMNE-AJUTĂ, ce băiat bun, ia-l! Şi asta, rămâne între noi, nu dăm la ziar, că doar nu vreţi toate să vă măritaţi cu Mitroi care este frumuşel deştept, dar ocupat, are treabă! Iaca alegerile. Şi dacă nu are de lucru îşi face, iaca de două mandate, Primăria din Valul lui Traian.

Cu ajutorul Numerologiei avem posibilitatea să alegem ceea ce ni se potriveşte: începând cu liceul, facultatea şi continuând cu serviciul, iubitul, soţul, şeful, prietenii. Tot Numerologia ne învaţă că oamenii sunt aşa cum au fost ei lăsaţi şi că nu se pot schimba. Eventual, cu eforturi, unii îşi pot corecta comportamentul, alţii pot arăta, o perioadă, că sunt altcumva. Numerologia ne ajută să înţelegem cum şi ce anume putem folosi de la fiecare şi când anume ar fi bine să evităm a ne exprima pentru a evita conflicte.

BANIAS MIRCEA MARIUS

Data naşterii: 06 martie 1966

CIFRA DESTINULUI - 4 (CONSTRUCTORUL) DIN 3 ANIMATORUL) şi 1( ŞEFUL)

Temeinicia este cuvântul esenţial în ceea ce-l priveşte. Că te referi la afaceri, prieteni, serate, secrete, riscuri. Îmi place să spun risc îndelung calculat, răsucit pe cele două, cinci ori nouă feţe. Cel dur îl atrage în mod deosebit. Ne referim la lucruri serioase, nu la prostioare. Odată hotărât să intre în joc, va deveni lucid, rece, aspru, dur, muncind peste poate. Este un risc asumat dar bazat pe realitate, pe dovezi palpabile. Uneori colţuros, alteori deosebită gazdă, amabilă, cordială, fermecătoare, uşor distantă. Norocos, ai zice tu, muncitor şi atent ar fi replica lui. Talentat la scris şi vorbit, uneori impulsiv, blazat alteori, adesea încăpăţânat, lucrează bine singur deşi poate fi fermecător când în toane bune ai norocul să îl nimereşti. Adevărul este că poate fi intolerant şi că greşeşti de te bazezi pe bonomia şi drăgălăşenia vorbelor sale. Când se porneşte a munci nu acceptă, nu admite nici banalităţi şi nici lenevia. Evident el ştie cum şi ce şi când, de unde până unde. De cele mai multe ori pe bună dreptate. El verifică, măsoară, socoate, înainte de a se avânta la drum. Nu porneşte alături de cei ce i se par a fi neserioşi, puturoşi, meschini, decât în cazuri extreme. Face compromisuri cu greu, chinuit. Patriot, practic, având conştiinţa propriei valori, va fi crud, oscilând între răbdare şi exprimarea făţişă a sentimentelor de nemulţumire care-l străbat. Poţi avea şansa de a fi ascultat doar dacă ceea ce vrei să-i prezinţi este important. Creativ, talentat, calculat, pragmatic şi curajos, nu se teme a porni pe drumuri nebătute. Evident, cu busola în buzunarul de la piept. Uneori va uita să-şi manifeste afecţiunea, alteori nu va avea timp. De fiecare dată va aprecia o vorbă frumoasă. Aflăm din cifra zilei de naştere că este responsabil, implicat, serios. Cifra numelui complet 5 dezvăluie comportamentul flexibil al lui Banias. Uneori poate reacţiona nu aşa cum ar dori ci aşa cum trebuie, funcţie de împrejurări. Poate avea comportament de politician.

Anul 2010 are o vibraţie 3 pentru Mircea Banias. Teoretic noroc. Practic emoţii, agitaţie, nervi, risc, multe proiecte începute, unele care nu vor mai avea finalizare. Multe secrete, multe întâlniri de taină.

În perioada cuprinsă între 32 şi 59 ani se va implica, va da dovadă de seriozitate şi responsabilitate. Iar între 41 şi 46 ani vibraţia 5 aduce schimbări neaşteptate şi dese.

În februarie va avea şansa unui nou început. În martie va răspunde pentru faptele sale şi va recunoaşte eventualele greşeli iar în aprilie va fi suficient de retras, mâhnit, aproape.

MITROI Florin

Data naşterii: 21 martie 1967

CIFRA DESTINULUI - 2, din 1 şi 1

Va îmbina capacitatea de a colabora, de a trata, cu aceea de a fi şef. Va şti să-şi ducă planurile până la capăt asemenea celui ce în frunte mereu stă, dar de pe poziţii de parteneriat, cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de popularitate şi de simpatia celor din jur. Diplomat până în măduva oaselor, ţine cont de cele mai multe ori de sentimentele celorlalţi, de orgoliile lor, lăsându-i pe ei să fie recompensaţi pentru munca sa. De fapt, fără ca cineva să-şi dea seama, îşi consolidează propria poziţie conducând, lăsându-i în acelaşi timp pe alţii să fie în frunte. Ar putea fi „eminenţa cenuşie" perfectă. Ştie să fie şef fără a avea orgoliile deşarte ale şefului. Are abilitatea de a conduce fără a se expune, de a refuza fără ca cineva să-şi închipuie că el a spus „NU". Îi place să domine, dar altfel decât unui conducător obişnuit (egoist şi rău), cu isteţime, cu şiretenie, chiar se distrează. Captează lesne atenţia oricui. Devine uşor recunoscut, o personalitate. Un adevărat maestru al planificărilor, îşi pregăteşte totul cu multă atenţie. Are o răbdare diabolică putând aştepta ani pentru ca planul să-i rodească, pentru a acţiona exact atunci când trebuie. Ştie să facă paşii. Acceptă greu să-i spună cineva ce şi când să facă şi mai ales să fie zorit. El ştie întotdeauna când este cel mai bine. Este sensibil. Dacă vrei ceva de la el, cu el, fii amabil pentru că îl răneşti uşor. Mai bine nu vrei. Pare a fi om aspru, aspru e doar cu el. Faţă de ceilalţi se ascunde. Nu poate spune nici când milă-i şi nici că are sentimente. Afaceri face cu mintea, nu cu sufletul. Diplomaţia o stăpâneşte până la rang de artă. Nu vrea să supere pe nimeni, spune ca toţi dacă nevoie e şi face după cum îi este doar lui bine. Nu ştie nimeni, aici secretul e. Prin cifra zilei de naştere e norocos, neastâmpărat, împingând norocul până dincolo de limita posibilului, agitat, neliniştit. Uneori nervos, ţâfnos, alteori vesel, exuberant, delicat. Permanent ghiduş, să te ferească sfinţii să-l nimereşti când este supărat. Ajungi direct la duş şi ţi-a îngheţat tot: zâmbet, idei, dorinţa de a mai trece pe la el. Te gândeşti că ar trebui să-l vizitezi, poate, la anu'.

Anul 2010 este unul suficient de încărcat din punct de vedere numerologic, pentru Florin Mitroi. Este an de moment crucial, cu vibraţie 8, luptă, putere, ambiţie. Are şansa de a realiza ceea ce-şi doreşte dacă dă dovadă de înţelepciune şi va munci temeinic, susţinut. Anul personal cu vibraţie 9 înseamnă frământări, griji, supărări, relaţii care se vor sfârşi. Se va scutura de tot ceea ce consideră inutil. Va renunţa la tot ce simte că-l ţine pe loc. Poate va fi mai nervos cu siguranţă mai certăreţ. Între 43 - 44 ani se va implica în tot felul de proiecte iar până va împlini 43, adică până la finele lunii martie are ocazia să preia o funcţie de conducere.

În februarie o vibraţie 2 îl ajută în tot ceea ce înseamnă negocieri, discuţii, diplomaţie, prieteni, noi cunoştinţe. Martie, foarte mult noroc iar aprilie, stabilirea obiectivelor, pragmatism, stabilitate.

Cine numără voturile?

Dacă vor candida cei doi lupta va fi dură. Sânge va curge pe pereţi, rezultatul voturilor va fi extrem de strâns, mai mult ca niciodată. Pot spune cu mâna pe inimă şi jucându-mă cu cifrele că, de data asta va conta enorm, aşa cum le place politicienilor să sufere, cine numără voturile?

Perioada alegerilor nu este nici bună şi nici rea, nici favorabilă şi nici nefavorabilă. Acum pot spune că le-aş recomanda să nu se înfrunte. Nu câştigă niciunul, se pot distruge amândoi. Care dintre ei mă sună şi mă întreabă: „Milena, dacă fixez alegerile pe 12 sau pe 27 îmi pot învinge adversarul?" ? Calculele exacte determină învingătorul. Nu doar anul, perioada, tranzitul, momentul crucial. Este foarte importantă ziua. Să le spun? Să nu le spun? Să îmi fac duşmani? Ce frumoasă este viaţa! Ei cu politica lor, eu cu numerele lui Pitagora.

Dacă Banias mă întreabă în ce zile ale celor trei luni are şanse mai mari îi voi răspunde, cu toate că Mitroi îmi este încă simpatic.

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tepes 21 Jan, 2010 18:27 De ce nu-l pune Banias pe Mihai Petre, asta se pricepe la orice. De curand vroia Secretar de Stat la Cultura. Ce ofi cultivat asta la viata lui?! Mitroi e bun ca a facut cursuri la Spiru Haret si pe la conductele de motorina de la Valu!
  • PD-list 21 Jan, 2010 18:19 Banias tine partidul numai pentru el. Sa nu-l fure careva ! A adunat in jurul lui numai nulitati si oportunisti, dar si-a scos parleala. Daca nu pricepe ca nu a nascut el PD-lul si nu reformeaza partidul pe timpul mandatului Presedintelui Basescu, va constata peste trei ani ca a desfiintat Organizatia de Constanta. Baiat bun, Banias, are grija sa-si consolideze pozitia lui, dar nu si Partidului.Daca intrebi pe strada cine e Banias vei avea surpriza sa nu afli. La fel si cei "unsi" de el, oportunisti prin functii, a caror identitate se reduce la numarul de pe placuta de inmatriculare a Mercedesu-lui. Oare putem astepta ca Banias sa se schimbe? A prins gustul ciolanului!
  • doru 18 Jan, 2010 20:05 avatafului sapa de zor la caderea lui banias
  • Sica a lu* Orban 13 Jan, 2010 20:52 Dragi reprezentanti ai partidelor din Constanta si stimati consilieri locali,pt a deveni masini de vot si cintatori in struna ati fost ademeniti si ati "pus botul" la terenurile cuprinse intre Satul de Vacanta si hotel Perla,in urmatorul mandat ati vazut ca se poate acelasi "smen" si cu terenurile de la Cazino Mamaia.Cei care nu au apucat(si au vindut) in aceste zone au agonisit terenuri printre blocuri,chiar la intrarea in scari(vezi 0 HCLM de acum citeva luni care CLM face schimb cu un teren de la un ex-consilier in zona Far Abator.Nu sinteti in stare sa propuneti un PUG pt acest oras in care vor locui copiii si nepotii vostri.Cu acceptul si votul vostru Constanta arata ca un oras prapadit din Orient.In afara de sila si scirba nu sinteti demni de altceva.Asteptam ca la viitoarele alegeri locale sa vede ce liste ni se baga pe git.
  • un membru 13 Jan, 2010 08:46 foarte interesant.Daca totul se stie in destinul meu eu ce ar trebui sa mai fac ?
  • florin 13 Jan, 2010 01:48 Dutu este al treilea. Deja a inceput sa scoata capul de la cutie si e din ce in ce mai vizibil. E nevoie doar sa fie "rugat" de un grup de PDL-isti sa candideze si o va face si va castiga. Nici Banias nici Mitroi nu au experienta lui.