Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radioul Arhiepiscopiei are stream video live

ro

18 Sep, 2009 03:11 1618 Marime text

preot_eugen_tanasescu.jpgArhiepiscopia Tomisului a anunţat că luni, 21 septembrie, va lansa un nou serviciu de comunicare mediatică online.

În comunicatul de presă trimis de Arhiepiscopie se spune că, „cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, postul de radio Dobrogea al Arhiepiscopiei Tomisului, va lansa (...) un nou serviciu de comunicare mediatică on-line, pe Internet. Este vorba de apariţia în pagina de web a postului de radio (http://www.radiodobrogea.ro/video-live/ ), a unui stream video live, care are scopul de a îmbunătăţi modul în care Radio Dobrogea se adresează audienţei. Evenimentul constituie o premieră în rândul posturilor de radio creştin-ortodoxe din România". Acelaşi document, semnat de director media Pr. Iconom Stavrofor Eugen Tănăsescu, arată că, pentru început, serviciul va fi furnizat în program de zi, urmând ca în scurt timp programul de funcţionare să devină non-stop. Stream-ul video va fi preluat de către Lăcaşuri Ortodoxe, partenerul media al Radio Dobrogea.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 18 Sep, 2009 10:10 din cate stiu, acest post a fost cumparat de Strutinsky. S-a montat aparatura si o sa inceapa emisiuni de genul.. ca la Kiss FM: live si pe radio si pe tev Neptun. tranzactia asta e si la CNA daca nu ma insel....